Siirry sisältöön

Hydrauliikan asiantuntija

Palvelemme hydrauliikkatarpeissa valtakunnallisesti. Varastoimme kattavasti maailman johtavien valmistajien tuotteita. Hydrauliikkaedustuksemme merkkejä ovat mm. Parker, Bosch Rexroth ja Hydac. Meiltä saat myös muita laatumerkkejä, mm. Eaton, Danfoss, Poclain Hydraulics, M+S Hydraulic, Sun Hydraulics, Taimi. Tavoitteemme on aina löytää koneeseesi sopiva hydrauliikkaratkaisu sekä tarjota tarvittava tuote- ja huoltotuki.

Hydrauliikkahuollon toimintaan voit tutustua tarkemmin täällä.

Parker-jälleenmyynti, venttiilivalmistus ja huolto

ParkerStore -hydrauliikkamyymälöistämme saat tarvitsemasi letkut, liittimet, suodattimet, pumput, moottorit ja muut hydrauliikkatuotteet paikallisen palvelun kera. Olemme myös Parker Distributor Mobile Technology Center. Se tarkoittaa erikoisosaamista raskaankaluston Parker-suuntaventtiilien ja IQAN-ohjausjärjestelmien suunnittelussa, valmistuksessa ja asennuksissa. Toimitamme täydellisiä järjestelmiä hydrauliikkaventtiileineen ja -sylintereineen sekä niihin kuuluvia komponentteja. Hydrauliikkahuoltomme on Parkerin valtuutettu huoltopiste.

Bosch Rexroth -jälleenmyynti ja huolto

Olemme Bosch Rexrothin sertifioitu jälleenmyyjä. Bosch Rexrothin jälleenmyyjille tarkoitettu kumppanuudenhallintaohjelma Certified Excellence takaa korkeatasoisen ja luotettavan palvelun. Sertifioidut jälleenmyyjät täyttävät ohjelman korkeat osaamis- ja laatuvaatimukset, ja edustavat joko Distribution-, Solution-, Training- tai Service -kumppaneita. Me Distribution-kumppanina vastaamme Bosch Rexrothin tuotteiden ja teknologioiden laadukkaasta jakelusta. Tarjoamme lisäksi tuotteiden kokoonpano- ja asennusratkaisuja sekä asiantuntevaa tietoa tuotteiden ja tekniikoiden valitsemisesta, soveltamisesta ja ylläpidosta. Olemme myös Bosch Rexroth Certified Excellence Service -kumppani. Hydrauliikkahuollon erikoisosaajana tarjoamme pätevää neuvontaa ja myynnin jälkeistä tukea Bosch Rexrothin tuotteille.

Hydac-jälleenmyynti ja huolto

Koneosapalvelun Lahden toimipiste on Hydac-tuotteiden valtuutettu jälleenmyyjä sekä teollisuushydrauliikan huolto- ja kunnossapitopalveluja tarjoava Hydac Service Partner.

Hydrauliikan vaihto-osat

Kunnostamme asiakkaille tehtävien huoltotöiden lisäksi hydrauliikkakomponentteja vaihto-osiksi. Vaihto-osa eli ns. reman-osa on edullinen ja ympäristöä säästävä vaihtoehto uudelle tuotteelle. Hydrauliikan vaihto-osien varastovalikoimaamme voit tutustua nettikuvastossamme, josta löytyy mm. metsäkoneiden ajo- ja työhydrauliikkaa, sahanmoottoreita, vetomoottoreita ja venttiileitä.