Siirry sisältöön

Varaosien tuotanto-ohjelmaamme kuuluu mm. metsäkoneiden voimansiirron osia, esimerkiksi akseleita, laippoja ja hammaspyöriä sekä puutavaranostureiden osia kuten hammastankoja, hammasosia, pylväitä ja hydraulisylintereitä. Olemme vuosien mittaan keränneet mittavan määrän asiakaspalautetta metsäkoneiden ja nostureiden kuluvista osista. Oma tuotesuunnittelumme hyödyntää tätä tietoa, ja tavoitteenamme on aina valmistaa kestävämpiä varaosia kustannustehokkaasti. Uusien tuotteiden valmistuksen lisäksi konepajamme palvelee käytettyjen osien kunnostustoimintoja.

Valmistamme myös KOPA-riipukkeita ja 15-kokoluokan VAHVA-kahmarit. Muut VAHVA-kahmarimallit valmistetaan emoyhtiömme Outokummun Metalli Oy:n tehtaalla Outokummussa.

KONEPAJAPALVELUIDEN YHTEYSHENKILÖ:
Juha Kuukka, puh. 040 191 7160

Konepajamme tukee joustavasti omia huoltotoimintojamme: raskaskonekorjaamoa, voimansiirron korjaamoa, nosturi-, hydrauliikka- ja sylinterihuoltoa. Pystymme tekemään nopeasti huollettavien komponenttien tarvitsemat sorvaukset, aarporaukset, hitsaukset (myös valukappaleiden korjaushitsaukset) ja sylinterikorjaukset minimoiden huoltoon tuotavien koneiden seisokkiajat. Teemme erilaisten komponenttien korjaustöitä tilaustyönä koneyrittäjille ja muille metsäkonehuolloille.

Konepajamme palvelee myös saha- ja prosessiteollisuutta liittyen lähinnä teollisuuden kunnossapitopalveluihin ja hydrauliikan projektitoimituksiin.

Katso myös