Huolto, korjaamo ja konepaja

Päätoimipaikassamme Vilppulassa työskentelee korjaamoammattilaisten joukko. Olemme erikoistuneet metsäkoneiden ja puutavaranostureiden sekä hydrauliikan huoltoon ja kunnostukseen. Lisäksi puramme metsäkoneita varaosiksi.

Oma konepajamme tukee huollon toimintaa joustavasti ja nopeasti. Valmistamme myös omia tuotteita ja teemme alihankintatöitä.

Teemme hydrauliletkuasennelmat kaikissa toimipisteissämme.

Hydrauliikkahuolto

Hydrauliikkahuollon ammattitaitoiset asentajamme huoltavat sekä liikkuvan kaluston että teollisuuden käyttämiä hydrauliikkakomponentteja: hydraulipumput ja -moottorit, hydrostaatit, geroottorimoottorit, ohjausventtiilit, sahan moottorit, rotaattorit.

Lue lisää

Hydrauliletkuasennelmat

Kaikissa toimipisteissämme on nykyaikainen ja hyvin varusteltu letkupaja. Valmistamme hydrauliikkaletkuasennelmia erityisesti liikkuvaan kalustoon. 

Lue lisää

Nosturihuolto ja -tarkastukset

Huollamme, korjaamme, kunnostamme ja tarkastamme puutavaranosturit Vilppulassa.

Lue lisää

Raskaskonekorjaamo

Korjaamme ja huollamme Vilppulassa metsäkoneita ja muuta liikkuvaa kalustoa sekä nostureita ja muita lisälaitteita.

Lue lisää

Voimansiirron korjaamo

Kunnostamme metsäkoneiden kääntövaihteet, jakolaatikot, perät, tasauspyörästöt, telikotelot, pyörän navat ja akselistot sekä rungon osista keskinivelet. Myös Clark-vaihteistot.

Lue lisää

Konepajapalvelut

Vilppulan konepajalla valmistamme mm. uusia varaosia metsäkoneisiin ja puutavaranostureihin sekä kunnostamme vaihto-osia. Konepajamme myös tukee omaa huolto- ja korjaamotoimintaamme.

Lue lisää

Teollisuuspalvelut

Meiltä laadukas valikoima hydrauliikkatuotteita ja kulutustarvikkeita teollisuuskäyttöön asiantuntevan palvelun kera. Myös hydrauliikkahuoltomme palvelee teollisuutta.

Lue lisää

Asennuspalvelu Kopan osille

Yhteistyökumppaneidemme huoltokorjaamoilla asennetaan Kopan vara- ja vaihto-osia joustavasti konemerkistä riippumatta. Keski-Suomessa palvelee oma Vilppulan korjaamomme.

Lue lisää