Siirry sisältöön

Valmistamme ja myymme puutavaran käsittelyyn liittyviä laitteita sekä varaosia ja tarvikkeita liikkuvalle kalustolle ja teollisuudelle. Olemme hydrauliikan, pneumatiikan ja mekaanisen voimansiirron asiantuntija. Toimitamme alkuperäiset komponentit alan johtavien valmistajien valikoimista. Vahva-kahmarit, Kopa-telat ja Hyprox-hydraulikoneikot ovat omia tuotteitamme. Mittavan teknisen kaupan tuotevalikoiman lisäksi liikkuvan kaluston ja teollisuuden huolto- ja kunnossapitopalvelut ovat olennainen osa toimintaamme. Huollamme ja kunnostamme mm. hydrauliikan komponentteja, kuten hydraulipumppuja, -moottoreita ja -sylintereitä.

Palvelemme monipuolista asiakaskuntaa, mm. metsäkone- ja maanrakennusyrittäjiä, konevalmistajia, prosessi- ja sahateollisuutta, teollisuuden laitetoimittajia ja työkonealan huoltokorjaamoita.

Panostamme nopeisiin, joustaviin toimituksiin ja ammattitaitoiseen palveluun – yli 45 vuoden kokemuksella. Olemme rakentaneet tuote- ja palveluvalikoimaamme pitkäjänteisesti sekä asiakkaiden arkea kuunnellen että yhteistyökumppaneista parhaat seuloen. Olemme itsenäinen, kotimainen perheyritys. Koneosapalvelu on perustettu vuonna 1976 ja kuuluu Outokummun Metalli -konserniin.

Jollei asiakkaan kanssa ole erikseen toisin sovittu, sovellamme myyntitilausten takuuasioissa Teknisen Kaupan yleisiä myyntiehtoja (TK Yleiset 2010), jonka mukaan myydylle tavaralle on voimassa valmistajan ehtojen mukainen takuu, jolloin takuuaika ja takuun kattavuus vaihtelevat toimittajakohtaisesti. Koneosapalvelun omien tuotteiden osalta uusien tuotteiden (esim. Vahva-kahmarit, Kopa-telat) takuuaika on 12 kk ja kunnostettujen osien takuuaika on 6 kk myyntipäivästä.

Teknisen Kaupan yleiset myyntiehdot sekä Teknisen Kaupan koneiden ja laitteiden yleiset takuuehdot on esitelty oheisissa pdf-tiedostoissa:

Teknisen Kaupan yleiset myyntiehdot (TK Yleiset 2010)

Teknisen Kaupan koneiden ja laitteiden yleiset takuuehdot (TK Kone- ja laitetakuut 2005)

Koneosapalvelun avainluvut

Vuonna 2023 Koneosapalvelu Oy:n liikevaihto oli noin 18,2 miljoonaa euroa ja työntekijöitä oli 69.

Palvelemme kuudessa toimipisteessä lähes 70 työntekijän voimin. Pääkonttori, huoltokorjaamot, konepaja ja keskusvarasto sijaitsevat Vilppulassa, lisäksi meillä on toimipisteet Joensuussa, Kiteellä, Kuopiossa, Lahdessa ja Lappeenrannassa.

Koneosapalvelu Oy
Y-tunnus 0157793-6
Teollisuustie 5, 35700 Vilppula
Vaihde puh. 020 755 1240
info@koneosapalvelu.fi

Katso kaikki yhteystiedot

Katso myös