Koneita, osia ja palvelua

Koneosapalvelu toimii puutavaran käsittelyyn liittyvien laitteiden ja varaosien valmistajana sekä hydrauliikan ja konealan varaosien ja tarvikkeiden kauppiaana. Mittavan teknisen kaupan valikoiman lisäksi huolto- ja kunnostuspalvelut ovat olennainen osa toimintaamme.

Palvelemme monipuolista asiakaskuntaa, mm. metsäkone- ja maanrakennusurakoitsijoita, prosessi- ja sahateollisuutta, koneenrakentajia ja konealan huoltokorjaamoita.

Toimintaperiaatteemme on aina ollut asiantunteva ja nopea palvelu sekä edullinen hintataso. Olemme itsenäinen, kotimainen perheyritys. Tunnemme erilaisten koneiden ja konemerkkien vaatimukset sekä osien sopivuuden eri konemalleihin. Olemme rakentaneet tuote- ja palveluvalikoimamme sekä asiakkaiden arkea kuunnellen että yhteistyökumppaneista parhaat seuloen – jo yli 40 vuotta.

Koneosapalvelu Oy - Avainluvut 2019

Liikevaihto 12,9 milj. €
Työntekijöitä 52
Nimikkeitä varastossa  yli 25 000
Viennin osuus liikevaihdosta       noin 19 %


Pääkonttori, konepaja, huoltokorjaamot ja keskusvarastomme sijaitsevat Vilppulassa, lisäksi meillä on myymälä Kuopiossa ja Lappeenrannassa. Tytäryhtiömme OOO Fortipartsin toimipiste sijaitsee Puikkolassa, Venäjän Karjalassa. Kithydro Oy ja Hyprox Oy liittyivät osaksi Koneosapalvelu-konsernia syyskuussa 2019. Kithydrolla on toimipisteet Joensuussa ja Kiteellä, Hyprox sijaitsee Lahdessa. Palvelemme siis kuuden toimipisteen voimin Suomessa!

Koneosapalvelu on viralliselta nimeltään Koneosapalvelu Oy Aliranta. Y-tunnus on 01577936. Yhtiö on perustettu vuonna 1976 ja kuuluu Outokummun Metalli -konserniin.

Laskutus

Otamme laskuja vastaan ensisijaisesti sähköisessä muodossa. Muistathan ilmoittaa ostotilausnumeron ja tilaajan nimen.

Verkkolaskuosoite: 003701577936, operaattoritunnus: NDEAFIHH
Sähköpostitse: laskutus@koneosapalvelu.fi

Yhteystiedot

Koneosapalvelu Oy
Teollisuustie 5, 35700 Vilppula
Puh. 020 755 1240
info@koneosapalvelu.fi

Katso tästä kaikki yhteystiedot