Siirry sisältöön

Hydrauliikkahuolto kotimaisen kehityksen kärjessä

Koneosapalvelu on määrätietoisella työllä ja mittavilla investoinneilla kehittänyt hydrauliikkahuollon puitteita ja toimintaa viime vuosina. Vilppulan toimitilojen laajennuksen yhteydessä vuonna 2020 hydrauliikkahuolto ja -varasto saivat kokonaan uudet tilat. Lisäksi sekä pumppu- ja moottorihuollon että venttiili- ja sylinterityöpisteiden laitteistoa, erikoistyökaluja ja koeajoyksiköt on uusittu.

Investointien ohella olemme panostaneet henkilöstön koulutukseen ja laatujärjestelmän kehittämiseen. Panostukset ovat tuoneet meille maailman johtavien hydrauliikkavalmistajien laatusertifikaatit. Valmistajien virallisena huoltokumppanina hyödynnämme mm. varaosien nopeat toimitukset, tuotetuen, tietokannat ja koulutukset. Lue lisää alta hydrauliikkahuoltomme sertifioinneista Bosch Rexrothin ja Parkerin kanssa.

Bosch Rexroth Certified Excellence Service Partner

Koneosapalvelusta tuli Bosch Rexroth Certified Excellence Service Partner – Repair Center -konseptin vaatimukset täyttävä hydrauliikkahuolto ensimmäisenä Suomessa vuonna 2021. Bosch Rexrothin Service-kumppanina tarjoamme pätevää neuvontaa ja myynnin jälkeistä tukea Bosch Rexrothin tuotteille ja ratkaisuille. Valikoimaamme kuuluu kattava valikoima erilaisia palveluita varaosatuesta ja tuotteiden korjauspalveluista aina kenttähuoltoihin ja kunnonvalvontaan. Varmistamme laitteiden toimintavarmuuden, energiatehokkuuden ja suorituskyvyn.

Parker Authorized Repair Center

Parker Hannifin on myöntänyt Koneosapalvelulle Parker HPD:n (hydraulipumppudivisioonan) valtuutetun huoltopisteen statuksen vuonna 2016. Parker-huoltosertifikaatti on tuonut meille erityisesti teollisuudessa käytettävien Denison GOLD CUP® -pumppujen erikoisosaamista.

Hydrauliikkahuollollamme on myös Parker Distributor Mobile Technology Center -status. Parker MTC tarkoittaa erikoisosaamista raskaankaluston Parker-suuntaventtiilien ja IQAN-ohjausjärjestelmien suunnittelussa ja asennuksessa. Toimitamme ja kunnostamme täydellisiä järjestelmiä hydrauliikkaventtiileineen ja -sylintereineen sekä niihin kuuluvia komponentteja.

 

Kunnostetut hydrauliikan vaihto-osat

Hydrauliikkahuollossa on kaksi vaihtoehtoista toimintatapaa

1) Huollamme asiakkaan oman komponentin tilaustyönä takaisin asiakkaan omaan käyttöön.

2) Toimitamme valmiiksi kunnostetun komponentin eli ns. vaihto-osan suoraan varastostamme ja otamme vaihdossa asiakkaan rikkoutuneen komponentin kunnostettavaksi seuraavaa käyttäjää varten.

Kunnostamme vaihto-osiksi mm. hydraulipumppuja, -moottoreita, -venttiileitä ja -sylintereitä. Vaihto-osien varastovalikoima on esillä tuotekuvastossamme: