Siirry sisältöön

Teemme koneikot aina mittatilaustyönä tarpeidesi mukaan. Suunnittelemme hydraulikoneikot Solidworksin 3D-ohjelmistolla, jonka avulla voimme mallintaa koneikot ennen niiden rakentamista, ja siten helpottaa kokonaisuuden suunnitteluprosessia. Suoritamme koneikkojen kokoonpanon huolellisesti vuosikymmenten kokemuksella, sekä säädämme ja koeajamme laitteiston valmiiksi järjestelmääsi sopivaksi. Toimitamme jokaisen koneikon mukana sähköiset dokumentit ja käyttöohjeet laajalla kielivalikoimalla. Saat järjestelmän dokumentoinnin selkeänä kokonaisuutena, joka sisältää EU-vaatimusten mukaiset asiapaperit ja tarvittavat valmistaja- ja liittämisvakuutukset.

Räätälöimme koneikot joustavasti erilaisiin käyttökohteisiin asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden toiveiden mukaan. Toimitamme hydraulikoneikoita mm.:

  • Teollisuuden laiterakentajille osana laajempaa laitteistotoimitusta
  • Metsäteollisuuden tuotantolinjoille: sahat, vaneri-, sellu-, paperi-, lastulevy- ja kartonkitehtaat
  • Voimalaitoksille ja OEM-valmistajien tuotantolinjoille, joille uusimme tarpeen mukaan yksittäisiä koneikoita tai osallistumme laajempaan laitteistosaneeraukseen.

Laajan varastomme ansiosta pystymme tarjoamaan erittäin nopeat toimitukset ja korkean toimitusvarmuuden. Alan johtavien valmistajien alkuperäiset komponentit takaavat toimittamiemme järjestelmien korkean laadun ja koneikkojen pitkän käyttöiän. Hydrauliikkaedustuksiimme kuuluu mm. Bosch Rexroth, Hydac ja Parker. Kattavasta varastostamme löytyvät myös 16-500 litran säiliöt vuotoaltaineen.

Kuinka voimme auttaa?

Panostamme nopeisiin, joustaviin toimituksiin ja ammattitaitoiseen palveluun.
Ota yhteyttä: sales.lahti@koneosapalvelu.fi

hyprox-koneikot
Ville Klinga
Myynti ja suunnittelu
Hyprox-hydraulikoneikot
hyprox-koneikot
Pasi Pellikka
Projektipäällikkö
Teollisuus- ja mobiilihydrauliikka, Hyprox-koneikot
hyprox-koneikot
Jukka Vesa
Myynti ja suunnittelu, yksikön esimies
Hyprox-hydraulikoneikot

Katso myös