Siirry sisältöön

Olemme vuosikymmenten mittaan keränneet asiakkailtamme tietoa osien kulumisesta ja kehitystarpeista oman tuotesuunnittelumme ja tuotantomme tueksi. Tavoitteenamme on tarjota kysytyimpiä osia yleisimpiin metsäkonemalleihin. Myönnämme valmistamillemme varaosille 12 kuukauden takuun. Valikoimassamme on mm. hammaspyöriä, kääntökehän laakereita, sylintereitä, hammastankoja, pylväitä, jatkeita, akseleita, kartioniveltappeja, tiivisteitä ja paljon muuta.

Koneosapalvelun toimintaperiaatteena on aina ollut joustava palvelu ja pyrkimys pitää vanhempaakin konekantaa toimintakunnossa kohtuukustannuksin. Asiakastarpeita kuunnellen etsimme sopivan komponentin laajasta hankintaverkostostamme, jos tuote ei kuulu omaan valmistusohjelmaamme. Uusien varaosien vaihtoehtona meiltä löytyy myös käytettyjä osia metsäkoneisiin.

Raskaskonekorjaamomme Vilppulassa on Hiabin (Loglift/Jonsered), Keslan ja Meseran puutavaranostureiden valtuutettu huoltopiste, ja myymme totta kai myös valmistajien varaosia nostureihin. Käänny kokeneiden varaosamyyjiemme puoleen, kun haluat pitää koneet liikkeessä!

Koneosapalvelu ja John Deere Forestry ovat lanseeranneet yhteistyössä John Deere Forestry Classic Parts -tuoteohjelman tavaralajimenetelmän metsäkoneille. John Deere Forestry Classic Parts -osat ovat alkuperäisiä John Deere -varaosia mallisarjoihin, joiden tuotanto on päättynyt yli 15 vuotta sitten. Koneosapalvelu varastoi Classic Parts -osat Suomessa, ja myy osia loppuasiakkaille Suomessa sekä John Deere Forestry -jälleenmyyjille Euroopassa.

Osilla on rajoitettu tuotetakuu ja saatavuus, koska osat sopivat konemalleihin, joiden tuotanto on päättynyt. Classic Parts -tuoteohjelman tavoitteena on varmistaa tuotannosta poistuneiden John Deere -metsäkonemallien toimintakyky mahdollisimman pitkään ja kustannustehokkaasti alkuperäisosilla. Valikoimaa päivitetään säännöllisesti konemallien kehityksen ja asiakaspalautteen myötä. John Deere Forestry Classic Parts -tuotteiden varastovalikoiman näet Koneosapalvelun tuotekuvastosta:

Olemme alkuperäisten Expander System -kartioniveltappien jälleenmyyjä Suomessa. Nivelliitokset ovat avainasemassa liikkuvissa osissa. Nivelliitosten korvakkeiden kuluminen on yleinen ongelma lähes kaikissa koneissa. Expander System -niveltapilla korjaus voidaan tehdä suoraan kuluneeseen asennukseen ilman hitsaamista ja poraamista, ja se on pysyvä ratkaisu korvakkeiden kulumiseen. Expanderilta löytyy sopivat liitostapit kaikkiin koneisiin ja käyttökohteisiin.

Kuinka voimme auttaa?

Lähetä viesti
info@koneosapalvelu.fi
Katso toimipisteet ja aukioloajat
Kaikki yhteystiedot

Katso myös