Siirry sisältöön

Vaihto-osa on fiksu valinta! Se on hinnaltaan uutta komponenttia edullisempi ja myös ympäristöä säästävä tapa toimia, koska rikkoutunut osa korjataan uudelleen käytettäväksi romuttamisen sijaan. Vaihto-osa on usein nopein tapa saada rikkoutunut kone takaisin töihin, koska meiltä löytyy mittava varasto valmiiksi kunnostettuja vaihto-osia. Tarjoamme reman-osia yleisimpiin metsäkone­merkkeihin, kuten John Deere, Timberjack, Komatsu, Valmet, Ponsse. Hydrauliikka­valikoimasta löytyy vaihto-osia myös ympäristön­hoito­koneisiin.

Käytämme kunnostuksessa alkuperäisiä valmistajan varaosia sekä voimansiirron ja nostureiden komponenteissa tarvittaessa omavalmisteosia ja kunnostettuja osia. Teemme tarvittavat koneistukset ja hitsaukset joustavasti omassa konepajassamme. Suoritamme koeajot omissa koeajo­penkeissämme ja dokumentoimme työn, vaihdetut osat ja koeajon tulokset. Myönnämme vaihto­komponenteille kuuden kuukauden takuun.

Vaihto-osakaupassa otamme vaihdossa asiakkaan rikkoutuneen komponentin, esim. hydraulipumpun, jonka asiakas toimittaa meille. Toimitamme asiakkaalle valmiiksi kunnostetun vaihto-osan varastostamme. Myynnin yhteydessä veloitamme runkopantin, jonka palautamme vaihdossa tulevan korjauskelpoisen komponentin saavuttua meille. Jos komponenttia ei palauteta sovitun ajan kuluessa tai se on korjauskelvoton, runkopanttia ei hyvitetä.

Voimme myös kunnostaa asiakkaan oman komponentin takaisin hänen omaan käyttöönsä, jolloin kyseessä on normaali huoltotyö, eikä runkopanttia veloiteta.

Tutustu runkopantin hyvityskäytäntöön, kun palautat vanhan komponentin vaihto-osakaupan yhteydessä. Ohje vaihto-osan palautukseen (pdf)

Vaihto-osien tarjontamme painottuu seuraaviin tuoteryhmiin:

HYDRAULIIKKA
-Ajopumput ja -moottorit (Bosch Rexroth, Danfoss, Linde)
-Työpumput (Bosch Rexroth, Vickers)
-Vetomoottorit (Danfoss, Bosch Rexroth, Poclain)
-Sahan moottorit (Parker)
-Käännön moottorit (Poclain)
-Hydraulisylinterit
-Suuntaventtiilit (Parker)

KUORMAUSNOSTURIT
-Kääntölaitteet
-Pylväät
-Kokonaiset vaihtonosturit

VOIMANSIIRTO
-Jakolaatikot
-Perät
-Pyörän navat

Tarjoamme vaihto-osien lisäksi myös uusia varaosia ja purkuosia metsäkoneisiin ja puutavaranostureihin. Monipuolisesta valikoimastamme löydät kustannustehokkaan vaihtoehdon koneen iän ja käyttötarpeen mukaan ja säästät korjauskustannuksissa.

Vaihto-osat tuotekuvastossa

Voit selata reman-osien varastovalikoimaa kätevästi nettikuvastossa, ja lähettää kuvaston kautta tarjouspyynnön sinua kiinnostavista tuotteista.

Tarvittaessa voimme korjata oman komponenttisi tai kunnostaa vastaavan komponentin ripeästi varastossamme olevista runkoaihioista ja varaosista, joten kannattaa olla yhteydessä myyntiin, vaikka tuotekuvastosta ei löytyisikään tarvitsemaasi tuotetta valmiiksi kunnostettuna.

Kuinka voimme auttaa?

Lähetä viesti
info@koneosapalvelu.fi
Katso toimipisteet ja aukioloajat
Kaikki yhteystiedot

Katso myös