Monipuolisin valikoima ammattilaisille

Hydrauliikkaa, metsäkoneiden ja nostureiden varaosia, teloja, kahmareita ja muita lisälaitteita sekä kattava valikoima työkoneiden tarvikkeita. Tarjoamme uusia varaosia, kunnostettuja vaihto-osia ja purkuosia.
Koneosapalvelu pitää koneet liikkeessä!

Hydrauliikka

Meillä on kattava valikoima hydrauliikkakomponentteja, -varaosia ja -tarvikkeita liikkuvaan kalustoon ja teollisuuteen.

Lue lisää

Pneumatiikka

Meiltä myös pneumatiikan tuotteet, tarvikkeet ja huoltolaitteet.

Lue lisää

Hydraulikoneikot

Hyprox-koneikot suunnitellaan ja valmistetaan tilaustyönä asiakkaan tarpeiden mukaan. Laadukkaat koneikot ja erikoisemmatkin hydrauliikan ratkaisut joustavasti, täsmällisesti ja nopeasti.

Lue lisää

Metsäkoneiden varaosat

Valmistamme, kunnostamme ja myymme metsäkoneiden varaosia ja komponentteja. Valikoimamme painottuu metsäkoneiden hydrauliikkaan sekä voimansiirron, jarrujen, rungon, kuormatilan ja ohjaamon kuluviin osiin.

Lue lisää

Nosturit

Myymme Meseran metsäkonenostureita. Meseran nosturivalmistuksen juuret ovat Fiskars ja Loglift off-road nostureissa, joiden valmistus jatkui 2009 Mesera-tuotemerkillä.

Lue lisää

Nostureiden varaosat

Valmistamme, kunnostamme ja myymme nostureiden osia, esim. hammasosia, pylväitä, kääntöpesiä, sylintereitä ja tiivisteitä.

Lue lisää

VAHVA-kahmarit / kuormainkourat

Kotimaiset VAHVA-kahmarit monipuoliseen materiaalinkäsittelyyn. Laaja mallisto mm. kuormatraktoreihin, kaivinkoneisiin, puutavara-autoihin ja teollisuuskäyttöön.

Lue lisää

Rotaattorit ja riipukkeet

Valikoimassamme Black Bruin ja Baltrotors -rotaattorit ja jarrulliset riipukkeet. Jarruttomat KOPA-riipukkeet omaa tuotantoa. Myös rotaattoreiden varaosat ja huolto.

Lue lisää

KOPA-metsäkonetelat

KOPA-kantavat telat metsäkoneisiin. Myös telojen varaosat ja työkalut.

Lue lisää

Liukuesteketjut

OFA-metsäketjut sekä ketjuihin liittyvät varaosat ja työkalut.

Lue lisää

Harvesterituotteet

Oregon-terälevyt ja -ketjut, ketjujen ja laippojen huoltolaitteet sekä merkintävärit metsäkoneisiin.

Lue lisää

Tarvikkeet

Suodattimet, tiivisteet, voiteluaineet, laakerit, tankkaus- ja rasvaustarvikkeet, työvalot, nostotarvikkeet, työkalut jne. Kaikki mitä konemies tarvitsee.

Lue lisää

Dala-tielana

Kuormatraktorin nosturilla ja kahmarilla käytettävä lana on kätevä apuväline metsäteiden kunnostukseen hakkuutyömaan yhteydessä.

Lue lisää