Siirry sisältöön

Raskaskonekorjaamomme (Teollisuustie 16, Vilppula) on erikoistunut metsäkoneiden sekä puutavara- ja kappaletavaranostureiden huoltoon ja korjaukseen. Olemme virallinen Hiab-huoltopiste keskittyen Loglift ja Jonsered puu- ja kierrätysnostureihin. Lisäksi toimimme Keslan valtuutettuna huoltopisteenä. Nosturihuollossa korjaamme myös mm. Mesera ja Effer -nostureita sekä metsäkoneiden huollon yhteydessä joustavasti kaikkien metsäkonemerkkien nostureita.

NOSTURIHUOLLOT (LIIKKUVA KALUSTO)
Pekka Huhtinen, puh. 044 771 7116

Palvelemme valtakunnallisesti puunjalostusteollisuuden kuormausnostureiden ja niihin liittyvän hydrauliikan modernisointi-, korjaus- ja huoltotoimissa. Perushuoltojen lisäksi voimme tarjota laajemman nosturiprojektin sisältäen kaikki tarvittavat komponentit nosturista hydrauliikkaan sekä suunnittelun ja asennuksen. Lue lisää kuormausnosturipalveluista teollisuudelle.

NOSTURIHUOLLOT JA -PROJEKTIT (TEOLLISUUS)
Ossi Nieminen, puh. 050 514 0471 
Jani Pietarinen, puh. 040 544 9258

 

Suoritamme kaikenlaiset nosturikorjaukset, kuten pilareiden ja hammasosien vaihdot, ylettimien kunnostukset sekä väljien reikien täyttöhitsaukset ja koneistukset.

Nosturien korjauksessa hyödynnämme itse valmistamiamme varaosia ja oman konepajamme tukea. Valitsemme kuhunkin työhön järkevimmän yhdistelmän omavalmisteosia, kunnostettuja vaihto-osia, alkuperäisosia ja oman konepajamme koneistus- ja hitsauspalvelua. Näin pystymme räätälöimään jokaisen korjauksen ainutlaatuisen joustavasti ja nopeasti – tällaista palvelua et saa mistään muualta!

Teemme sekä liikkuvan kaluston että puunjalostusteollisuuden kuormausnostureiden tarkastuksia valtakunnallisesti palvellen. Valtuutetut nostolaitetarkastajamme suorittavat nostureiden käyttöönotto- ja määräaikaistarkastukset alle 25 tm kappale- ja puutavaranostureille sekä perälaudoille. Nosturitarkastuksen tavoitteena on varmistaa, että laite täyttää lainsäädännön asettamat vaatimukset, mutta myös pitää huolta nosturin suorituskyvystä ja turvallisuudesta. Tilaa asiantunteva nosturitarkastus meiltä!

NOSTURITARKASTUSTEN AJANVARAUS:
Pekka Huhtinen, puh. 044 771 7116 
Ossi Nieminen, puh. 050 514 0471
Pekka Mertala, puh. 044 771 7134

 

Nostureiden varaosat ja käytetyt osat

Huoltotoiminnan ohella valmistamme ja myymme puutavaranostureiden varaosia. Uusien osien lisäksi valikoimassamme on kunnostettuja vaihto-osia sekä purkuosia. Kunnostettujen nosturikomponenttien tarjontamme painottuu metsäkoneiden nostureiden pylväisiin ja kääntölaitteisiin. Kunnostamme myös kokonaisia käytettyjä nostureita. Yleisimmät vaihtonostureiksi kunnostamamme mallit ovat Loglift 51 ja 71 sekä John Deere CF510.

Nostureiden vaihto- ja purkuosien varastovalikoimaamme voit tutustua tuotekuvastossa:

Katso myös