Siirry sisältöön

Vaikka meillä ei juuri tällä hetkellä olisi tarjolla sinulle sopivia työpaikkoja, niin toivomme sinun ottavan rohkeasti yhteyttä konsernimme HR-asiantuntijaan Ville Väänäseen, puh. 040 778 9549. Villen kanssa voit keskustella siitä millaisista työmahdollisuuksista juuri sinä olet kiinnostunut.

Halutessasi voit jättää meille myös avoimen hakemuksen sähköpostilla. Säilytämme hakemukset 6 kuukautta. Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla osoitteeseen: rekry@koneosapalvelu.fi

Koneosapalvelussa tarvitaan monipuolista osaamista. Meillä työskentelee mm. teknisen myynnin ammattilaisia, hankintatoimen, tuotannon, taloushallinnon ja markkinoinnin asiantuntijoita, asentajia, hitsareita, koneistajia, varastohenkilöitä ja monia muita. Tarjoamme työpaikkana kokonaisvaltaisen näkemyksen teknisen kaupan ja valmistuksen liiketoimintaan, ja meillä saat varmasti mielenkiintoisia työtehtäviä ja etenemismahdollisuuksia konsernissamme.

Jokainen työntekijämme on avainasemassa, kun teemme työtä asiakkaidemme parhaaksi. Arvostamme hyvää koulutusta ja/tai työkokemusta sekä erityisesti halua oppia uutta. Oma-aloitteisuus ja ratkaisukeskeisyys auttavat pärjäämään meillä, sekä tietysti positiivinen asenne työntekoon ja työkavereihin. Panostamme vahvasti työhyvinvointiin. Koko henkilöstömme on laajan työ- ja vapaa-ajan vakuutusturvan piirissä ja tarjoamme työntekijöillemme lakisääteistä tasoa merkittävästi kattavamman työterveyshuollon.

Koneosapalvelu Oy on teknisen kaupan ja huollon moniosaaja, joka valmistaa ja myy puutavaran käsittelyyn ja työkoneisiin liittyviä laitteita ja varaosia, sekä hydrauliikkaa ja tarvikkeita. Lisäksi raskaan kaluston ja teollisuuden huoltopalvelut ovat olennainen osa toimintaa.

Koneosapalvelulla on toimipisteet Joensuussa, Kiteellä, Kuopiossa, Lahdessa, Lappeenrannassa ja Vilppulassa. Koneosapalvelu on vuonna 1976 perustettu suomalainen perheyritys, joka kuuluu Outokummun Metalli -konserniin.