Siirry sisältöön

Meseralla on kahdeksan ajokonenosturimallia, mm. klassiset jo Logliftin aikana tuotannossa olleet mallit kuten 51 ja 71 (entinen F-sarja) sekä uudempaa suunnittelua olevat kuormatraktorinosturit 122 ja 142. Nostureita on saatavana sekä sisä- että ulkopuolisella letkutuksella. Kuormatraktorinostureita käytetään metsäkoneiden lisäksi teollisuudessa (sahat, vaneritehtaat, kierrätysmateriaalit), hakkureissa ja traktoreissa.

Tekniset tiedot:  Mesera kuormatraktorinosturit

Meseran valikoimaan kuuluu seitsemän harvesterinosturimallia, jotka on suunniteltu tehokkaaseen puunkäsittelyyn. Nosturin liikkeiden nopeus ja tarkkuus, riittävä kääntömomentti ja luotettavuus ovat ominaisuuksia, joita ammattilaiset arvostavat. Kääntösylintereissä on päädyn vaimennus, joka estää kääntömekanismia vaurioitumasta raskaassa käytössä.

Tekniset tiedot: Mesera harvesterinosturit

Palvelemme valtakunnallisesti puunjalostusteollisuuden kuormausnostureiden ja niihin liittyvän hydrauliikan modernisointi-, korjaus- ja huoltotoimissa. Myymme uusia nostureita ja tarvittaessa tarkastamme ja kunnostamme käytössä olevat nosturit. Hoidamme nosturiprojektit kokonaistoimituksena suunnittelusta asennukseen ja dokumentaatioon. Tutustu teollisuuspalveluumme tarkemmin täällä.

Kunnostamme kustannustehokkaasti käytettyjä puutavaranostureita. Vaihtonosturimme täyttävät perusteellisen nostolaitetarkastuksen kriteerit, sillä oma valtuutettu nostolaitetarkastajamme varmistaa aina kunnostettujen nostureiden toiminnan ja turvallisuuden.

Voit tarjota vanhaa nosturiasi vaihdossa uuteen tai kunnostettuun nosturiin. Hyvitämme korjauskelpoisesta nosturista, ja voimme myös hakea rahoitustarjouksen ja -päätöksen puolestasi nosturikaupan yhteydessä. Yhteistyökumppanimme on Nordea Rahoitus. Kysy lisätietoja myyjiltämme.

Myymme myös kuormausnostureiden varaosia, sekä omavalmisteita että nosturivalmistajien osia. Valikoimassamme on nostureihin mm. sylintereitä, hammastankoja, pylväitä, jatkeita ja tiivisteitä.

Nosturimyynti ja nostureiden varaosat

nosturit
Mika Aliranta
Myyntijohtaja, liikkuva kalusto
Varaosat, vaihto-osat ja varusteet, raskaskonekorjaamo
nosturit
Sami Lampinen
Tekninen myynti
Varaosat, vaihto-osat ja varusteet
nosturit
Ossi Nieminen
Myyntipäällikkö
Teollisuus- ja mobiilihydrauliikka, IQAN

Katso myös