Siirry sisältöön

Voimansiirron korjaamolla kunnostamme metsäkoneiden kääntövaihteet, jakolaatikot, perät, tasauspyörästöt, telikotelot, pyörän navat ja akselistot sekä rungon osista keskinivelet. Kunnostamme myös Clark-vaihteistot, joita on käytössä metsäkoneiden lisäksi esim. trukeissa. Koeajamme Clark-vaihteistot kunnostuksen jälkeen.

Asiakkaan toiveiden ja asentajan arvion perusteella päätämme tapauskohtaisesti, käytetäänkö kunnostuksessa alkuperäisiä varaosia, Koneosapalvelun valmistamia tai kunnostamia varaosia vai niiden yhdistelmää. Kunnostukseen käytetyt osat, tehty työ ja koeajon tulokset dokumentoidaan aina järjestelmäämme. Voimansiirron osien kunnostusta tukee oma konepajamme, jossa teemme tarvittavat koneistukset ja hitsaukset.

Voit myös tarjota voimansiirron osia meille! Ostamme kunnostusta varten käytettyjä, korjauskelpoisia metsäkoneiden voimansiirron osia, esim. jakolaatikoita ja periä.

VOIMANSIIRRON KORJAAMON YHTEYSHENKILÖ:
Sami Lampinen, puh. 044 775 0116

Voimansiirron vaihto-osat

Kunnostettu vaihto-osa eli ns. reman-tuote on edullisempi tapa saada rikkoutunut kone ripeästi takaisin töihin. Asiakastöiden lisäksi kunnostamme jakolaatikoita, periä ja pyörän napoja valmiiksi varastoon.

Vaihto-osien varastovalikoima on näkyvillä tuotekuvastossamme. Kuvastosta löydät kätevästi mm. NAF etu- ja takaperät sekä jakolaatikot LOK-tuotekoodeilla.

Katso myös