Siirry sisältöön

Raskaskonekorjaamomme sijaitsee osoitteessa Teollisuustie 16, Vilppula. Korjaamme kaiken merkkisiä metsäkoneita, esim. John Deere, Timberjack, Ponsse, Komatsu, Valmet, Logset.

Suoritamme kaikenlaiset työt perushuollosta vaativiin korjauksiin. Erittäin joustava palvelumme minimoi koneiden seisonta-ajat. Oma konepajamme tukee korjaamoa ainutlaatuisella tavalla; pystymme tekemään rikkonaisten osien tarvitsemat koneistukset, hitsaukset ja hionnat nopeasti huollon tarpeiden mukaan. Meillä on myös laaja valikoima vara- ja vaihto-osia omassa varastossamme, joten korjauksessa tarvittavaa osa löytyy usein viivytyksettä.

RASKASKONEKORJAAMON AJANVARAUS:
Mika Aliranta, puh. 050 553 7226

Korjaamoa tukee myös oma metsäkoneiden voimansiirtoon erikoistunut yksikkömme, jossa kunnostetaan mm. kääntövaihteet, jakolaatikot, perät, tasauspyörästöt, telikotelot, pyörän navat, akselistot, keskinivelet ja Clark-vaihteistot.

Korjaamme ja huollamme metsäkoneiden lisäksi muutakin liikkuvaa kalustoa ja niiden lisälaitteita kuten mobiilihakkurit ja -murskat, kaivinkoneet, puutavara-autot, sora-autot, ympäristönhoitokoneet, kahmarit, rotaattorit ja työkoneiden hydrauliikan.

Puramme metsäkoneita varaosiksi raskaskonekorjaamollamme. Osan puretuista osista kunnostamme vaihto-osakonseptimme mukaisesti, mutta myymme myös purkuosia ilman kunnostusta. Edistämme kiertotaloutta ja tarjoamme edullisia varaosia myös vanhempaan kalustoon.

Voit myös tarjota meille käytettyjä, korjauskelpoisia metsäkoneiden jakolaatikoita, periä ja hydraulipumppuja sekä kokonaisia purkuun meneviä metsäkoneita.

PURKUOSIEN JA -KONEIDEN TIEDUSTELUT:
Juha Kuukka, puh. 040 191 7160
Sami Lampinen, puh. 044 775 0116

Purkuosien ja vaihto-osien varastovalikoima on näkyvillä tuotekuvastossamme netissä:

Katso myös