Siirry sisältöön

Vilppulan hydrauliikkahuoltomme yhteydessä toimii suuntaventtiileiden huoltoon ja valmistukseen erikoistunut yksikkö. Venttiilityöskentelyyn on räätälöity moderni työpiste ja monipuolinen koeajolaitteisto. Suunnittelemme ja valmistamme uusia venttiileitä raskaan kaluston, OEM-valmistajien ja teollisuustoimijoiden tarpeisiin. Lisäksi kunnostamme käytettyjä venttiileitä vaihto-osakonseptimme mukaisesti. Vaihto-osana varastostamme löytyy mm. metsäkonekäytössä olevia Parker L90LS ja K170LS -suuntaventtiileitä.

Venttiilihuoltojen lisäksi tarjoamme myös IQAN-ohjausjärjestelmien modernisoinnit sekä uusien järjestelmien suunnittelun ja valmistamisen kokonaistoimituksena.

Koneosapalvelu on Parker Distributor Mobile Technology Center -statuksen omaava hydrauliikkatoimija ainoana Suomessa. Noudatamme venttiilityöskentelyssä Parker Buildmaster -ohjelman vaatimuksia. Suunnittelemme optimoidut venttiiliratkaisut eri käyttökohteisiin eSyber-ohjelmalla. Varastoimme venttiilikomponentteja Suomessa nopeiden toimitusaikojen varmistamiseksi. Kokoonpanon teemme hydrauliikkahuollon moderneissa tiloissamme, ja koeajamme venttiilit omilla testilaitteillamme. Suuntaventtiilin koeajossa teemme virtausmittaukset, havaitsemme mahdolliset sisäiset vuodot, säädämme paineet ja optimoimme venttiilin kunkin asiakkaan speksien mukaisesti.

Kysy tarjous venttiilin huollosta tai valmistuksesta

venttiilit
Olli Vuorinen
Huollon esimies, Vilppula
Hydrauliikkahuolto, pumput, moottorit ja venttiilit
venttiilit
Ossi Nieminen
Myyntipäällikkö
Teollisuus- ja mobiilihydrauliikka, IQAN

Katso video Parker-suuntaventtiileiden ja IQAN-ohjausjärjestelmien suunnittelusta ja valmistuksesta

Kaikki Koneosapalvelun videot katsottavissa YouTube-kanavallamme.

Valmiiksi kunnostettu venttiili suoraan varastosta

Voit selata reman-osien varastovalikoimaa kätevästi nettikuvastossa, ja lähettää kuvaston kautta tarjouspyynnön sinua kiinnostavista tuotteista. Vaihto-osana varastostamme löytyy mm. metsäkone- ja puutavara-autokäytössä olevia Parker L90LS ja K170LS -suuntaventtiileitä.

Katso myös