Siirry sisältöön

Parker IQAN on liikkuvan kaluston hydrauliikkasovelluksiin tarkoitettu elektroninen ohjausjärjestelmä, jonka suunnittelussa on keskitytty toiminnalliseen turvallisuuteen, tarkkaan ohjaukseen ja helppokäyttöisyyteen. IQAN-tuoteperheen ydin on täysin integroitu ohjainten ja näyttöjen järjestelmä.

Parker IQAN soveltuu esimerkiksi puutavara-autojen, metsätraktoreiden ja teollisuuden kuormausnostureiden hydrauliikan ohjaukseen. Meiltä saat yksittäiset IQAN-komponentit, mutta tarjoamme myös valmiiksi kootun IQAN-ohjausjärjestelmäpaketin, joka sisältää:

  • MC43-laajennusyksikön
  • LC6-ohjausvivut
  • MD3-näyttöyksikön
  • täydellisen johtosarjan

Pakettiin sopivaksi venttiiliksi suosittelemme esimerkiksi Parker L90LS-suuntaventtiiliä, joka on monipuolisesti muokattavissa oleva kuormantunteva liikkuvan kaluston venttiili.

Suunnittelemme IQAN-ohjausjärjestelmän IQAN Design-ohjelmointityökalulla asiakkaan erityisvaatimusten mukaisesti, valitsemme sopivimmat komponentit, suoritamme kokoonpanon sisältäen räätälöidyt johtosarjat ja testaamme järjestelmän aina ennen toimitusta. Tarvittaessa suoritamme IQAN-järjestelmän asennuksen ja testauksen kohteessa.

Katso videot IQAN-ohjausjärjestelmän toiminnasta ja valmistuksesta

Kaikki Koneosapalvelun videot katsottavissa YouTube-kanavallamme.

Kysy tarjous Parker IQAN-ohjausjärjestelmästä

ohjausjarjestelmat-iqan
Ossi Nieminen
Myyntipäällikkö
Teollisuus- ja mobiilihydrauliikka, IQAN
ohjausjarjestelmat-iqan
Markus Seppänen
Tekninen myynti
Hydrauliikka, pneumatiikka, IQAN, varaosat ja vaihto-osat

Katso myös