Siirry sisältöön

Liikkuvan kaluston ja teollisuuden hydrauliikkapumppujen ja -moottoreiden huolto vaatii erikoisosaamista, johon olemme panostaneet voimakkaasti. Huoltoprosessi toimii vuosien kerryttämällä ammattitaidolla ja laatujärjestelmän ohjaamana.

Huoltoon tulevat yksiköt puretaan, pestään ja analysoidaan huolellisesti, jonka jälkeen annetaan hinta-arvio korjauksesta. Asiakasneuvottelun jälkeen pumppu tai moottori huolletaan valmistajan ohjeiden mukaan alkuperäisillä varaosilla. Jokainen huollettu yksikkö koeajetaan ja säädetään valmistajan arvoja vastaavaksi, jolloin voit varmistua sen toimivuudesta omassa koneessasi. Huollon työskentelyyn voit tutustua tarkemmin alta löytyvän videon avulla.

  • Metsäkoneiden hydrauliikasta kaikki merkit: Bosch Rexroth, Sauer-Danfoss, Vickers, Linde, Poclain, Parker. Huom. myös rotaattorit, esim. Black Bruin ja Baltrotors.
  • Kaivinkoneiden hydrauliikasta mm. Bosch Rexroth, Uchida, Sauer-Danfoss, Vickers, Kawasaki.
  • Ympäristönhoitokoneiden hydrauliikasta mm. Bosch Rexroth, Parker.
  • Teollisuuskäytössä olevat hydrauliikkapumput ja -moottorit, mm. Parker, Denison GOLD CUP®, Bosch Rexroth, Vickers, Eaton, Moog.

Koneosapalvelu on Bosch Rexroth Certified Excellence huoltokumppani sekä Parker hydraulipumppudivisioonan valtuutettu huoltopiste. Johtavien hydrauliikkavalmistajien tuki tarkoittaa asiakkaillemme laadukasta, asiantuntevaa ja valmistajan standardit täyttävää hydrauliikan huoltopalvelua. Valmistajien virallisena huoltokumppanina hyödynnämme mm. varaosien nopeat toimitukset, tuotetuen, tietokannat ja koulutukset.

Vilppulan hydrauliikkahuoltomme sertifioinneista voit lukea lisää hydrauliikkahuollon etusivulla >>

Kysy tarjous hydrauliikkahuollosta

pumput-ja-moottorit
Olli Vuorinen
Huollon esimies, Vilppula
Hydrauliikkahuolto, pumput, moottorit ja venttiilit
pumput-ja-moottorit
Jere Immonen
Tekninen myynti

Katso video hydrauliikkahuoltomme toiminnasta

Kaikki Koneosapalvelun videot katsottavissa YouTube-kanavallamme.

Vaihtoehtona reman-pumput ja -moottorit

Huollamme asiakkaan oman hydraulipumpun tai -moottorin takaisin asiakkaan omaan käyttöön normaalina tilaustyönä. Vaihtoehtona voimme toimittaa vastaavan kunnostetun komponentin eli ns. vaihto-osan suoraan varastostamme asiakkaalle. Tällöin otamme vaihdossa asiakkaan rikkoutuneen hydraulipumpun tai -moottorin kunnostettavaksi seuraavaa käyttäjää varten. Vaihto-osien varastovalikoimaa voit selata kätevästi nettikuvastossamme:

Katso myös