Siirry sisältöön

Huollamme ja kunnostamme erilaiset teollisuuden ja liikkuvan kaluston hydraulisylinterit yli 40 vuoden kokemuksella. Sylinterihuollossa toteutamme:

  • Kuntoarviot ja tiivisteiden vaihdot
  • Sylinteriputkien ja männänvarsien uusinnat
  • Erikoissylinterien huoltoprojektit, mukaan lukien männänvarsien kromaukset

Sylinterihuollon tukena on oma konepajamme sorveineen ja jyrsinkoneineen. Varastoimme laajan valikoiman sylinteriputkia 250 mm asti ja männän varsia 140 mm asti. Lisäksi varastostamme löytyy laaja valikoima erilaisia tiivisteitä, ohjainholkkeja, tukirenkaita ja silmälaakereita. Pystymme tarvittaessa myös valmistamaan mittatilauksena käyttökohteeseen sopivat sylinterit.

Koneosapalvelu on virallinen Chesterton Hydraulic Cylinder Service Partner. Hydrauliikkasylintereiden huollossa käytettävissämme on vaativiin teollisuuskohteisiin soveltuvat Chesterton® EPS-tiivisteet ja valmistajan tuotetuki.

Kysy tarjous sylinterihuollosta

sylinterit
Juha Kuukka
Konepajan esimies
Metsäkoneiden purkuosat, sylinterihuolto, konepajapalvelut
sylinterit
Jani Pietarinen
Huollon esimies, Kitee
Teollisuuspalvelut
sylinterit
Jari Toskala
Huollon esimies, Lahti
Teollisuuspalvelut

Kunnostetut sylinterit suoraan varastosta

Varastoimme valmiiksi kunnostettuina mm. metsäkonenostureiden nosto-, ohjaus- ja taittosylintereitä. Vaihto-osakonseptimme mukaisessa sylinterin kunnostuksessa asentaja purkaa kunnostusaihion, tarkastaa osat kulumien varalta, ja vaihtaa tarpeen mukaan omalla konepajallamme valmistettuja uusia osia, kuten männänvarsia ja putkia. Laakerit ja tiivisteet vaihdetaan aina, ja lisäksi sylinterit maalataan ja koeponnistetaan.
Katso sylintereiden vaihto-osavalikoima tuotekuvastosta:

Katso myös