Haemme Vilppulaan
ASENTAJIA, KONEISTAJAA JA HITSAAJAA

Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä haemme uusia työkonealan osaajia korjaamo- ja konepajatoimintoihimme. Meillä on tarjolla työtä koneistajalle, hitsaajalle ja usealle asentajalle Vilppulan toimipisteessämme.

Koneistajan työ sisältää CNC- ja manuaalikoneistusta piensarjoissa sekä yksittäisten asiakastöiden tekemistä. Tehtävään tarvitaan soveltuva koulutus tai työkokemusta koneistuksesta.

Asentajan työ sisältää monipuolista huolto- ja korjausasennusta metsä- ja muiden työkoneiden sekä niiden komponenttien parissa. Asentajalla on mahdollisuus erikoistua hydrauliikkaan, raskaskoneasennukseen tai voimansiirron korjaukseen. Soveltuva koulutustausta ja kokemus työkoneiden tai hydrauliikan asennustehtävistä on eduksi, muttei välttämätöntä.

Hitsaajan työ sisältää sekä sarjatuotannossa olevien tuotteiden hitsausta että erilaisia korjaustöitä raskaskonekorjaamon tukena. Monipuolinen hitsaustyö edellyttää ammattitaitoa ja työkokemusta hitsaustehtävistä.

Hae meille, jos sinulla on huolellinen, aktiivinen ja joustava ote työntekoon sekä motivaatiota oppia uutta. Tarjoamme vakituisen työpaikan, asialliset työvälineet ja rennon työporukan. Panostamme vahvasti työhyvinvointiin, ja koko henkilöstömme on muun muassa kattavan vakuutusturvan piirissä.

Lisätietoja koneistajan ja hitsaajan tehtävistä
Tero Weckman, puh. 040 194 5719

Lisätietoja asentajien tehtävistä
Mika Aliranta, puh. 050 553 7226
Pekka Huhtinen puh. 044 771 7116

Hakeminen
Soita yllä mainittuihin numeroihin tai lähetä hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen rekry@koneosapalvelu.fi
Laita viestin otsikoksi ”Koneistaja” tai ”Asentaja” tai ”Hitsaaja” hakemasi tehtävän mukaan.

Työn aloitusajankohta sopimuksen mukaan.
Tule meille pitämään koneet liikkeessä!

Koneosapalvelusta lyhyesti

Koneosapalvelu Oy on teknisen kaupan ja huollon moniosaaja. Valmistamme ja myymme puutavaran käsittelyyn liittyviä laitteita ja varaosia sekä hydrauliikkaa ja työkonealan tarvikkeita. Lisäksi raskaan kaluston huoltopalvelut ovat olennainen osa toimintaamme. VAHVA-kahmarit ja KOPA-metsäkonetelat ovat omia tuotemerkkejämme. Koneosapalvelu on vuonna 1976 perustettu suomalainen perheyritys, joka kuuluu Outokummun Metalli-konserniin.

Lisätietoja Outokummun Metallista: www.outokummunmetalli.fi