Siirry sisältöön
The-Parker-Service-Master-C

Parker ServiceMaster Connect mittalaite

Nopeasti ja helposti mittaustietoja tallentava Parker ServiceMaster Connect on vianmäärityslaite paineen, lämpötilan, virtauksen, nopeuden ja taajuuden mittaamiseen. Kompakti muotoilu ja 7-tuumainen heijastamaton näyttö saavat sen näyttämään tabletilta. Sen valaistus ja tarkka resoluutio mahdollistavat mittaustietojen lukemisen pimeässäkin työympäristössä. Sitä on myös helppo käsitellä, koska se painaa alle 2 kg. Mittalaite on varustettu lujalla, öljynkestävällä suojuksella ja se on suunniteltu IP65-suojausluokituksen mukaisesti. Koska CONNECT on hyvin suojattu iskuilta, kosteudelta ja lialta, se sopii mittaustehtäviin vaikeissa olosuhteissa, kuten liikkuvan kaluston hydrauliikan parissa.

Parker SensoControl -mittalaitteet

Parker SensoControl-mittalaitteet soveltuvat paineen mittaamiseen digitaalisesti sekä minimi- ja maksimivirtausten mittaamiseen missä tahansa hydraulisessa tai pneumaattisessa järjestelmässä.

Hyvän tarkkuuden, resoluution, kestävyyden ja selkeän näytön ansiosta SensoControl ServiceJunior on yksinkertainen ratkaisu perusteellisiin ja toistuviin mittauksiin. Laite on ihanteellinen mittauslaite käyttöönottoon, kunnossapitoon, huoltoon ja painetesteihin. Sitä voidaan käyttää sekä liikkuvan kaluston että teollisuuden hydrauliikassa. ServiceJunior -mittauslaitteesta on saatavana perusmalli sekä ns. dataloggerilla eli tallennusominaisuudella varustettu malli.

Parker SensoNODE ™Blue paineanturi

Parker SensoNODE ™Blue paineanturi (0-600 bar) on pienikokoinen, energiatehokas ja langaton. Anturit kytketään suoraan laitteen portteihin ja ne mahdollistavat reaaliaikaisten paineenmittausten tallentamisen ja diagnostiikan suorittamisen. Anturin mittaustiedot ovat käytettävissä helppokäyttöisen Voice of the Machine (VoM) mobiilisovelluksen kautta. Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi Android- ja iOS-alustoille. Tietoja voi seurata välittömästi ja määritellä itse hälytysrajat (min/max) sekä vastaanottaa hälytyksiä järjestelmän olosuhteiden muutoksista.

Hydrauliikan mittaus teollisuuskohteissa

Teemme teollisuuden paine-, virtaus- ja öljynpuhtausmittauksia tarkasti ja luotettavasti. Mittaus- ja raportointipalvelut sekä mittauslaitteiden vuokraus kuuluu tarjontaamme. HMG 4000 -käsimittalaitteella voimme mitata järjestelmän paineenvaihteluja, tilavuusvirtoja ja lämpötiloja. Paineanturit mittaavat paineiskuja 600 baariin saakka. Tarkan mittalaitteen ansiosta hyvinkin nopeat paineiskut saadaan taltioitua.

Öljynpuhtausmittauksissa käytämme Hydacin FCU 1310 tai Parkerin iCountOS-mittauslaitteita. Puhtaustestin tuloksen saa raporttina NAS- tai ISO-standardin mukaisesti.

 

Kuinka voimme auttaa?

Lähetä viesti
info@koneosapalvelu.fi
Katso toimipisteet ja aukioloajat
Kaikki yhteystiedot

Katso myös