Siirry sisältöön

Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan oikeanlaiset hydrauliikkapumput kalustoosi, olipa kyseessä liikkuvan kaluston tai teollisuuden käyttökohde. Varastoimme suosituimpia pumppumalleja ja tilaamme tarvittaessa erikoisemmatkin hydraulipumput. Valikoimassamme on mm. Parker, Denison GOLD CUP® ja Bosch Rexroth -hydrauliikkapumppuja.

Pumppuvalikoimastamme löydät:

  • Hammaspyöräpumput
  • Mäntäpumput
  • Sisähammaspyöräpumput
  • Siipipumput

Myymme myös Bosch Rexrothin virallisia IAM-tuotteita (Independent After Market). Kyseessä on tavallista nopeammilla toimitusajoilla saatavissa olevat tehdasvalmisteiset hydraulipumput ja -moottorit, joissa on konemallikohtaiset säädöt valmiina. IAM-pumppuja ja -moottoreita on saatavana rajattuun valikoimaan liikkuvan kaluston koneita. IAM-komponenttia voidaan käyttää OEM-koneessa varaosana ja korvaavana vaihtoehtona OEM-varaosakomponentille.

Toimimme joustavasti, jotta asiakkaan kone saadaan nopeasti käyttökuntoon. Uuden pumpun vaihtoehtona voi tarvittaessa olla vanhan pumpun korjaus hydrauliikkahuollossamme tai valmiiksi varastoon kunnostettu vaihtokomponentti. Hydrauliikan vaihto-osien varastovalikoimaan voit tutustua nettikuvastossamme.

Kuinka voimme auttaa?

Lähetä viesti
info@koneosapalvelu.fi
Katso toimipisteet ja aukioloajat
Kaikki yhteystiedot

Katso myös