Siirry sisältöön

Olemme sertifioitu Parker Distributor Mobile Technology Center. Se tarkoittaa erikoisosaamista Parker-suuntaventtiilien ja IQAN-ohjausjärjestelmien suunnittelussa, valmistuksessa ja asennuksissa. Noudatamme venttiilityöskentelyssä Parker Buildmaster -ohjelman vaatimuksia. Suosituimmat suuntaventtiilimallit valikoimassamme ovat Parker P70, L90LS, F130, K170LS ja K220LS.

Suunnittelemme optimoidut venttiiliratkaisut eri käyttökohteisiin eSyber-ohjelmalla. Laaja venttiilikomponenttien varastomme tuo vauhtia toimituksiin. Kokoonpanon teemme hydrauliikkahuollon moderneissa tiloissamme, ja koeajamme venttiilit omilla testilaitteillamme. Suuntaventtiilin koeajossa teemme virtausmittaukset, havaitsemme mahdolliset sisäiset vuodot, säädämme paineet ja optimoimme venttiilin kunkin asiakkaan speksien mukaisesti. Uusien venttiilien valmistuksen lisäksi huollamme ja kunnostamme käytettyjä suuntaventtiileitä.

Palvelemme venttiilitarpeissa raskaan kaluston, OEM-valmistajien ja teollisuuden toimijoita. Toimitamme teollisuuskäyttöön sopivat modulaariset CETOP-venttiilit. Meiltä myös IQAN-ohjausjärjestelmien suunnittelu, kokoonpano ja testaus.

Koneosapalvelu toimii Parkerin patruunaventtiilien varastoivana jälleenmyyjänä Suomessa. Meiltä löytyy Parker-valikoiman kelat, paineenalenninventtiilit, paineenrajoitusventtiilit, latausventtiilit, solenoidiventtiilit, patruunaventtiilien rungot, vastusventtiilit ja virtauksensäätöventtiilit. Ja jos jotain ei varastosta löydy, sen toki tilaamme tarpeesi mukaan.

Uusien patruunaventtiilien ja kunnostettujen suuntaventtiilien varastovalikoimaamme voit tutustua nettikuvastossamme:

Katso video suuntaventtiileiden ja IQAN-ohjausjärjestelmien valmistuksesta

Kaikki Koneosapalvelun videot katsottavissa YouTube-kanavallamme.

Kerromme mielellämme lisää venttiiliratkaisuista

venttiilit
Ossi Nieminen
Myyntipäällikkö
Teollisuus- ja mobiilihydrauliikka, IQAN
venttiilit
Markus Seppänen
Tekninen myynti
Hydrauliikka, pneumatiikka, IQAN, varaosat ja vaihto-osat

Katso myös