Hydrauliikkahuolto

Hydrauliikkahuollon ammattitaitoiset asentajamme huoltavat sekä liikkuvan kaluston että teollisuuden käyttämiä hydrauliikkakomponentteja: hydraulipumput ja -moottorit, hydrostaatit, geroottorimoottorit, ohjausventtiilit, sahan moottorit, rotaattorit.

Huollamme ja kunnostamme mm. 

  • Metsäkoneiden hydrauliikasta kaikki merkit: Rexroth, Sauer-Danfoss, Vickers, Linde, Poclain, Parker.
  • Kaivinkoneiden hydrauliikasta mm. Rexroth, Uchida, Sauer-Danfoss, Vickers, Kawasaki.
  • Wille-ympäristönhoitokoneiden Rexroth-ajohydrauliikan
  • Teollisuuskäytössä olevat hydrauliikkapumput ja -moottorit, mm. Parker, Denison GOLD CUP, Rexroth, Vickers, Eaton.

Hydrauliikkahuoltomme sijaitsee Vilppulassa, mutta palvelu toimii kaikista toimipisteistämme käsin. Me hoidamme huollettavien komponenttien kuljetukset toimipisteidemme välillä. Olemme Parker ja Denison Gold Cup-hydrauliikan valtuutettu huoltopiste.

Koneosapalvelu on myös Parker Mobile Technology Center. Se tarkoittaa erikoisosaamista raskaankaluston Parker-suuntaventtiilien ja IQAN-ohjausjärjestelmien suunnittelussa ja asennuksessa. Toimitamme ja kunnostamme täydellisiä järjestelmiä hydrauliikkaventtiileineen ja -sylintereineen sekä niihin kuuluvia komponentteja, kuten elektronisia ohjausjärjestelmiä, letkuja, liittimiä ja suodattimia. 

Kunnostetut vaihto-osat

Hydrauliikkahuollossa on kaksi vaihtoehtoista toimintatapaa

1) Toimitamme valmiiksi kunnostetun komponentin suoraan varastostamme (ns. vaihto-osa)
2) Huollamme asiakkaan oman komponentin takaisin asiakkaan käyttöön 

Käytämme huollossa alkuperäisiä varaosia, suoritamme koeajot omissa koeajopenkeissämme ja dokumentoimme työn, vaihdetut osat ja koeajon tulokset. Vaihtokomponenteille myönnämme takuun.

Toimitamme asiakkaalle koeajoraportin huolletun tuotteen mukana.

Vaihto-osa on uutta komponenttia edullisempi ja myös ympäristön kannalta järkevä tapa toimia, koska rikkoutunut osa korjataan uudelleen käytettäväksi romuttamisen sijaan. Varastoimme valmiiksi kunnostettuja vaihto-osia, joten se on usein nopein tapa saada rikkoutunut kone takaisin töihin.

VAIHTO-OSIEN VARASTOVALIKOIMA on näkyvillä tuotekuvastossa. Kuvaston kautta voit lähettää tarjouspyynnön vaihto-osista.

Tutustu runkopantin hyvityskäytöntöön, kun palautat vanhan komponentin vaihto-osakaupan yhteydessä. Ohje vaihto-osan palautukseen (pdf)

Hydrauliikkahuollon ajanvaraus
Olli Vuorinen, puh. 044 071 7115