Hydrauliikkahuolto

Hydrauliikkahuollon ammattitaitoiset asentajamme huoltavat sekä liikkuvan kaluston että teollisuuden käyttämiä hydrauliikkakomponentteja: hydraulipumput ja -moottorit, hydrostaatit, geroottorimoottorit, ohjausventtiilit, sahan moottorit, rotaattorit.

Huollamme ja kunnostamme mm. 

  • Metsäkoneiden hydrauliikasta kaikki merkit: Rexroth, Sauer-Danfoss, Vickers, Linde, Poclain, Parker, Black Bruin, Baltrotors.
  • Kaivinkoneiden hydrauliikasta mm. Rexroth, Uchida, Sauer-Danfoss, Vickers, Kawasaki.
  • Wille-ympäristönhoitokoneiden Rexroth-ajohydrauliikan
  • Teollisuuskäytössä olevat hydrauliikkapumput ja -moottorit, mm. Parker, Denison GOLD CUP, Rexroth, Vickers, Eaton.

 

Hydrauliikkahuollon ajanvaraus: Olli Vuorinen, puh. 044 071 7115 
tai puhelinvaihde 020 755 1240.

Soita  ja varaa aika hydrauliikkahuoltoon

Hydrauliikkahuoltomme sijaitsee Vilppulassa, mutta palvelu toimii kaikista toimipisteistämme käsin. Me hoidamme huollettavien komponenttien kuljetukset toimipisteidemme välillä. Koneosapalvelu on määrätietoisella työllä ja mittavilla investoinneilla kehittänyt hydrauliikkahuollon puitteita ja toimintaa viime vuosina. Vilppulan toimitilojen laajennuksen yhteydessä vuonna 2020 mm. hydrauliikkahuolto ja varasto saivat kokonaan uudet tilat. Lisäksi huollon laitteistoa, erikoistyökaluja ja koeajoyksikkö uusittiin. Investointien ohella hydrauliikkahuoltoon on palkattu lisää työntekijöitä, ja toiminnanohjaukseen on panostettu kehittämällä laatujärjestelmää.

Yhteistyötä johtavien valmistajien kanssa

Koneosapalvelusta tuli Bosch Rexrothin Service Partner – Repair Center -konseptin vaatimukset täyttävä hydrauliikkahuolto ensimmäisenä Suomessa vuonna 2021.
Lue lisää hydrauliikkahuollon Rexroth-sertifioinnista >>

Bosch Rexrothin Service-kumppanina tarjoamme pätevää neuvontaa ja myynnin jälkeistä tukea Bosch Rexrothin tuotteille ja ratkaisuille. Valikoimaamme kuuluu kattava valikoima erilaisia palveluita varaosatuesta ja tuotteiden korjauspalveluista aina kenttähuoltoihin ja kunnonvalvontaan. Varmistamme laitteiden toimintavarmuuden, energiatehokkuuden ja suorituskyvyn.

Olemme myös Parker ja Denison Gold Cup-hydrauliikan valtuutettu huoltopiste sekä Parker Mobile Technology Center. Parker MTC tarkoittaa erikoisosaamista raskaankaluston Parker-suuntaventtiilien ja IQAN-ohjausjärjestelmien suunnittelussa ja asennuksessa. Toimitamme ja kunnostamme täydellisiä järjestelmiä hydrauliikkaventtiileineen ja -sylintereineen sekä niihin kuuluvia komponentteja.
Katso video venttiili- ja Iqan-osaamisestamme >> 

Kunnostetut vaihto-osat

Hydrauliikkahuollossa on kaksi vaihtoehtoista toimintatapaa

1) Toimitamme valmiiksi kunnostetun komponentin suoraan varastostamme (ns. vaihto-osa)
2) Huollamme asiakkaan oman komponentin takaisin asiakkaan käyttöön 

Käytämme huollossa alkuperäisiä varaosia, suoritamme koeajot omissa koeajopenkeissämme ja dokumentoimme työn, vaihdetut osat ja koeajon tulokset. Vaihtokomponenteille myönnämme kuuden kuukauden takuun.

Toimitamme asiakkaalle koeajoraportin huolletun tuotteen mukana.

Vaihto-osa on uutta komponenttia edullisempi ja myös ympäristön kannalta järkevä tapa toimia, koska rikkoutunut osa korjataan uudelleen käytettäväksi romuttamisen sijaan. Varastoimme valmiiksi kunnostettuja vaihto-osia, joten se on usein nopein tapa saada rikkoutunut kone takaisin töihin.

VAIHTO-OSIEN VARASTOVALIKOIMA on näkyvillä tuotekuvastossa. Siirry kuvastoon oranssista painikkeesta:

Kannattaa tutustua runkopantin hyvityskäytöntöön, kun palautat vanhan komponentin vaihto-osakaupan yhteydessä. Ohje vaihto-osan palautukseen (pdf)

Katso video hydrauliikkahuollon toiminnasta

Hydrauliikkahuollon ajanvaraus
Olli Vuorinen, puh. 044 071 7115