Siirry sisältöön

Baltrotors suunnittelee ja valmistaa laadukkaita tuotteita metsä-, kuljetus-, rakennus-, purku- ja kierrätysteollisuudelle. Koneosapalvelu on Baltrotorsin tuotteiden maahantuoja ja virallinen jälleenmyyjä Suomessa. Varastoimme ja myymme laadukkaat rotaattorit eli kourankääntäjät sekä jarruttomat ja jarrulliset riipukkeet Baltrotorsin erittäin kattavasta valikoimasta. Myymme totta kai myös rotaattoreiden varaosat ja hydrauliikkahuoltomme palvelee rotaattoreiden korjaustarpeissa.

Alla voit tutustua tuotteisiin tarkemmin mallistokohtaisesti. Valmistaja pidättää oikeuden kaikkiin www-sivulla ja linkkimateriaaleissa esitettyjen teknisten tietojen muutoksiin. Tiedot esitetään sitoumuksetta.

Suosittelemme liikkuvan kaluston käyttöön mm. näitä malleja:

kuormatraktoreihin: GR105DB, GR603DB ja GR12S
maataloustraktoreihin: GR10, GR30, GR46 ja GR603DB
puutavara-autoihin: GR105 DB, GR12S ja GR12S-2
kaivinkoneisiin: GR16S

Tutustu GR-mallien tuotetietoihin

HR-malliston rotaattorit sopivat harvesterikäyttöön. Suosittelemme pieniin ja keskisuuriin harvestereihin mallia HR12SM ja suuriin harvestereihin mallia HR16.

Tutustu HR-mallien tuotetietoihin

Suosittelemme mallia GRS16S, kun tarvitaan kourasahoihin sopiva malli läpiviennillä.

Tutustu GRS-mallien tuotetietoihin

Raskaaseen teollisuuskäyttöön, mm. isoihin puutavara- ja purkukouriin, Baltrotors tarjoaa patentoidut boxer-tyyppiset CPR-mäntärotaattorit. Suosituimmat mallit ovat CPR15 ja CPR8.

Tutustu CPR-mallien tuotetietoihin

Valikoimassamme on useimpiin nosturimalleihin sopivia riipukkeita ja jarruriipukkeita (heilurivaimentimia). Riipukkeilla lisälaite voidaan kiinnittää vapaasti riippuvaksi. Varastovalikoimastamme löytyy suosituimmat riipukkeet, esimerkiksi:

jarruttomat riipukkeet BR1 ja BR4
1-jarruiset riipukkeet BR20KS, BR30KS, BR40
2-jarruinen riipuke BR32KS

Tutustu Baltrotors-riipukkeiden tuotetietoihin

Kuinka voimme auttaa?

Lähetä viesti
info@koneosapalvelu.fi
Katso toimipisteet ja aukioloajat
Kaikki yhteystiedot

Katso myös