Siirry sisältöön
FRANZEN-teroituskoneet jälleen valikoimassamme

Saksalaiset, huippulaadukkaat Franzen-ketjunteroituskoneet ovat palanneet valikoimaamme. Franzen SA6 ketjunteroituslaitteen koneyrittäjälle tuoma hyöty perustuu tehokkaaseen teroitukseen ja laadukkaaseen työnjälkeen. Kone on täysautomaattinen eli teroitusvaihe toimii täysin itsenäisesti.

Teroituskoneissa luotamme saksalaisen Johannes Franzenin yli 25 vuoden kokemukseen ketjunteroituksesta, koneiden kehityksestä ja valmistuksesta. Ammattikäyttöön suunniteltua, täysautomaattista Franzen SA6-teroituskonetta on myyty jo yli 2000 kappaletta, joten käyttökokemusten ohjaamaa tuotekehitystä ja kestotestejä on ehditty tehdä mittava määrä.

Franzen SA6 teroituskoneen hyödyt
Franzen SA6 ketjunteroituslaitteen koneyrittäjälle tuoma hyöty perustuu tehokkaaseen teroitukseen ja laadukkaaseen työnjälkeen. Kone on täysautomaattinen eli teroitusvaihe toimii täysin itsenäisesti. Teroitussäätöjen asetus ja ketjumallin vaihto sujuvat nopeasti. Koneessa on automaattinen leikkuuhampaan kätisyyden tunnistus ja se tunnistaa myös vahingoittuneet leikkuuhampaat. Kone teroittaa leikkuuhampaan ja samanaikaisesti tarvittaessa madaltaa purupiikin. Erikoismateriaalista valmistettu Corondum-teroituslaikka takaa laadukkaan teroitusjäljen. Laitteessa on ilma- ja vesijäähdytysmahdollisuus. Kestävyyttä tuo vankka, 3 mm levystä rakennettu runko.

Viimeisin käyttäjälle näkyvä uudistus on ketjun lenkin laskurin uudistuminen näyttö-tyyppiseksi. Lisäksi koko ohjainyksikkö on hiljattain päivitetty. Ohjainyksiköt valmistaa Siemens.

Laitteella voi teroittaa kaikentyyppiset sahaketjut, kuten .404”, 1/4″, .325″, 3/8″.
Lisäksi esim. sahalaitoksilla käytettävät 15 mm ja 20 mm jaolla olevat ketjut ja chipper-tyyppiset ketjut (myös kovapala teräketjut).

Tuotetukea ja rahoitusta tarjolla
Meiltä saa totta kai Franzenin alkuperäiset terälaikat, jotka on valmistettu erityisesti Franzen-koneisiin. Muutenkin laitteen varaosien saatavuus on erinomainen. Laitteen hankintaan tarjoamme tarvittaessa rahoitusmahdollisuuden Nordea Rahoituksen kautta. Kysy tarjous ja rahoituslaskelma meiltä!

Teroituskoneita saatavana myös kunnostettuna
Käytettyjä Franzen-teroituskoneita saa myös valmiiksi tehdaskunnostettuna. Niitä on useimmiten tehtaan varastossa valmiina toimitettavaksi, joten kunnostetun koneen hankinta on varteenotettava vaihtoehto. Vanhempiin laitteisiin on saatavilla varaosia yhtälailla kuin uusiinkin.

Lisälaitteena vetolenkkien hiomalaite
Teräketjujen teroituksessa kannattaa hyödyntää myös Franzenin tarjoamaa vetolenkkien hiomalaitetta. Ketjun vetolenkkien käsittely ennen teroitusta on tärkeää, koska sillä varmistetaan teräketjun pysyminen suorassa ja paikoillaan teroituksen aikana.

Lisätietoa Franzen-ketjunteroituslaitteista
Koneosapalvelu Oy
Mika Aliranta
puh. 050 553 7226

Tekniset tiedot – Franzen SA6
Ketjujaot: 1/4″ – .404” (15 ja 20 mm lisävarusteen avulla)
Kulmat: 0° – 5° – 10° – 15° – 20° – 25° – 30° – 35° – 40° – 45° – 50°
Teräketjun paksuus: 1,1 mm:stä 2,0 mm:iin (3,0 mm lisävarusteen avulla)
Sähkö: 220 V/240 V, 50 Hz
Vaadittava paineilma: 6 bar
Franzen-hiomalaikat:
Leikkuuhampaalle 150 x 3,2 / 3,8 / 4,5 / 6,0 mm
Purupiikille 120 x 7 / 120 x 9 mm
Mitat (L x K x S): 650 x 1900 x 650 mm
Paino n. 195 kg

Lisätietoa Koneosapalvelun harvesterituotteiden valikoimasta