Siirry sisältöön

Harvesterien terälevyt, sahaketjut ja tarvikkeet

Oregonin laajasta harvesterien laippavalikoimasta löytyy yleisimmät pituudet ja tyvet kaikista terälevytyypeistä: kiinteä kärkipyörä, kasettikärkipyörä ja kantokäsittely/urea (18HX, SpeedMax, Jetfit).

Oregon SpeedMax XL .404 terälevyt

SpeedMax XL laipoissa on vahvempi ja leveämpi terälevyn runko sekä pitkäikäinen, 14-hampainen vaihdettava kasettikärki. Suurempi 14-hampainen ketjupyörä pyörii hitaammin, mikä vähentää lämmön muodostumista ja pidentää kärjen käyttöikää. Pidemmällä kärjellä – nyt 14 cm, aiemmin 10 cm – varustettu vaihdettava kasettikärki vähentää ketju-uran kulumista ja se voidaan vaihtaa useita kertoja. Oregonin LUBRITEC™ pitää ketjun ja terälevyn tehokkaasti öljyttynä.

Katso video: Oregon SpeedMax XL

19HX sahaketju on optimoitu nykyaikaisia, korkeatuottoisia ja tehokkaita harvesteripäitä varten. 19HX-ketjussa on korkeammat ja aggressiivisemmin viistetyt Chamfer Chisel® -leikkuuhampaat, jotka on suunniteltu parantamaan sahausnopeutta. 19HX-ketjussa on Oregonin suurimmat ja paksuimmat .404-osat ja Oregonin patentoitu teräketjuteräs. Ketjussa yhdistyvät luokkansa paras kestävyys ja parannettu lastun poisto.

19HX ketjun & SpeedMax sahausjärjestelmän esite (pdf)

Valikoimassamme on myös OREGON 18HX motoketjua sekä valmiiksi liitettynä että rullatavarana. Teräketjun leveys 2 mm. Valmiiksi liitettyjen ketjujen yleisimmät pituudet suoraan varastosta, muut koot tilauksesta. Rulla 30,5 m.

Varmista koneesi työteho pitämällä terälevyt ja -ketjut kunnossa. Meiltä löytyy laadukkaat Oregon-kulutustarvikkeet: kärkipyörät, kasettikärkipyörät, niittisarjat ja ketjuliittimet. Tarvikkeiden lisäksi valikoimassamme on kestävät työkalut ja huoltolaitteet: ketjunkatkaisin, niittauslaite ja ketjunteroituslaitteet.

Meiltä myös Suomessa valmistetut, edulliset värimerkkausaineet harvesterikäyttöön (ns. pöllivärit). Glyseriini- ja glykolipohjaisista merkintäväreistä varastotuotteena sininen ja punainen väri 10 litran kannuissa.

Teräketjujen automaattinen teroituskone

Tehoa sahaketjujen teroitukseen saksalaisella tarkkuudella! Franzen SA6 ketjunteroituskone on täysautomaattinen eli teroitusvaihe toimii täysin itsenäisesti. Teroitussäätöjen asetus ja ketjumallin vaihto sujuvat nopeasti. Koneessa on automaattinen leikkuuhampaan kätisyyden tunnistus ja se tunnistaa myös vahingoittuneet leikkuuhampaat. Kone teroittaa leikkuuhampaan ja samanaikaisesti tarvittaessa madaltaa purupiikin. Erikoismateriaalista valmistettu Corondum-teroituslaikka takaa laadukkaan teroitusjäljen. Laitteessa on ilma- ja vesijäähdytysmahdollisuus. Kestävyyttä tuo vankka, 3 mm levystä rakennettu runko. Laitteella voi teroittaa kaikentyyppiset sahaketjut, kuten .404”, 1/4″, .325″, 3/8″. Lisäksi esim. sahalaitoksilla käytettävät 15 mm ja 20 mm jaolla olevat ketjut ja chipper-tyyppiset ketjut (myös kovapala teräketjut).

 • Ketjujaot: 1/4″ – .404” (15 ja 20 mm lisävarusteen avulla)
 • Kulmat: 0° – 5° – 10° – 15° – 20° – 25° – 30° – 35° – 40° – 45° – 50°
 • Teräketjun paksuus: 1,1 mm:stä 2,0 mm:iin (3,0 mm lisävarusteen avulla)
 • Sähkö: 220 V/240 V, 50 Hz
 • Vaadittava paineilma: 6 bar
 • Franzen-hiomalaikat
  Leikkuuhampaalle: 150 x 3,2 / 3,8 / 4,5 / 6,0 mm
  Purupiikille: 120 x 7 / 120 x 9 mm
 • Mitat (L x K x S): 650 x 1900 x 650 mm
 • Paino n. 195 kg

Katso video Franzen-ketjunteroituskoneen toiminnasta

Kaikki Koneosapalvelun videot katsottavissa YouTube-kanavallamme.

Kuinka voimme auttaa?

Lähetä viesti
info@koneosapalvelu.fi
Katso toimipisteet ja aukioloajat
Kaikki yhteystiedot