Koneosapalvelu yhteistyöhön Chesterton Sweden AB:n kanssa hydraulisylintereiden huollossa

Koneosapalvelulla on uuden yhteistyösopimuksen myötä käytettävissään vaativiin teollisuuskohteisiin soveltuvat Chesterton® EPS-tiivisteet hydraulisylintereiden huollossa.

Koneosapalvelu Oy ja Chesterton Sweden AB ovat solmineet ”Hydraulic Cylinder Service Partner” -yhteistyösopimuksen joulukuussa 2021. Huoltokumppanuus tukee Koneosapalvelun sylinterihuollon palvelukykyä teollisuusasiakkaille Suomen markkinoilla. Lisäksi sopimus tarjoaa Koneosapalvelun sylinterikorjauksen palvelut Chestertonin nykyisen jakeluverkoston käyttöön.

Sekä Koneosapalvelun hydrauliikkahuolto Vilppulassa että tytäryhtiö Kithydron hydrauliikkahuolto Kiteellä kuuluvat sopimuksen piiriin, ja voivat hyödyntää Chestertonin EPS-tuotevalikoimaa hydrauliikan huoltotöissään.

Koneosapalvelun toimitusjohtaja Hannu Soimasuo: ”Meidät on perinteisesti tunnettu liikkuvan kaluston hydrauliikkahuollon toimijana, mutta huoltomme on jo pidemmän aikaa palvellut myös teollisuusasiakkaita. Olemme viime vuosina aktiivisesti kehittäneet teollisuuspalveluitamme, ja Chesterton Hydraulic Cylinder Service Partner -sopimus on luonteva askel tässä kehitystyössä.

Olemme hiljattain remontoineet ja varustelleet uudet työtilat hydraulisylintereiden korjausta varten Vilppulassa. Uudistuneiden tilojen ja teollisuustoimijoiden kanssa tiivistyvän yhteistyön myötä sylinterihuollolla on positiiviset kasvunäkymät”.

Lisätietoja
Koneosapalvelu Oy
Hannu Soimasuo
toimitusjohtaja
puh. 050 540 5950

Yhteistyösopimuksen allekirjoitustilaisuudessa Koneosapalvelun Vilppulan toimipisteessä, kuvassa vasemmalta:
Hannu Soimasuo, toimitusjohtaja, Koneosapalvelu Oy
Joni Kohonen, OEM Manager Finland/Baltic, Chesterton Sweden AB
Ossi Nieminen, myyntipäällikkö, Koneosapalvelu Oy

Lisätietoa Chesterton-tuotteista >>

Lisätietoa Koneosapalvelun huoltopalveluista >>

Teollisuusmyynnin yhteystiedot >>