NosturitSuomalainen Mesera Cranes Finland Oy suunnittelee ja valmistaa nostureita metsäkoneisiin, hakkureihin, traktoreihin ja Mesera nosturit logoteollisuuskäyttöön. Koneosapalvelu toimii Meseran nostureiden ja varaosien jälleenmyyjänä. Meillä on myös Mesera-nostureiden huoltopiste Vilppulassa.

Ajokonenosturit

Meseralla on 11 kuormatraktorinosturimallia; klassiset jo Logliftin aikana tuotannossa olleet mallit kuten 51 ja 71 (entinen F-sarja) sekä uutta suunnittelua olevat kuormatraktorinosturit 122 ja 142 sekä harvesterinosturi 240. Nostureita on saatavana sekä sisä- että ulkopuolisella letkutuksella.

Kuormatraktorinostureita käytetään metsäkoneiden lisäksi teollisuudessa (sahat, vaneritehtaat, kierrätysmateriaalit), hakkureissa ja traktoreissa. Nostureita voidaan toimittaa myös hytillä ja sähköohjauksella varustettuna.

Uusissa kuormatraktorinostureissa on 20 mm putket ja 1⁄2 ” letkut teleskoopissa jonka ansiosta päästään pieniin painehäviöihin. Näin saavutetaan nopeus ja energiansäästöä. Nosturin kärki räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan Y-linkille (suojattu letkutus), perinteiselle ripustimelle tai kaksoisjarruripustimelle.

Mallikohtaiset tekniset tiedot

Harvesterinosturit

Meseran valikoimaan kuuluu 6 erilaista harvesterinosturia, traktorikäyttöön soveltuvasta 131 -mallista markkinoiden vahvimpaan 280-malliin asti. Vahva kääntölaite, hyvät ominaisuudet ja ajogeometria takaavat tehokkaan ja nopean puunkäsittelyn Mesera-harvesterinosturilla.

Mallikohtaiset tekniset tiedot

Meseran yleisesite

Vaihtonosturit

Kunnostamme kustannustehokkaasti kokonaisia nostureita hyödyntäen omavalmisteosiamme. Yleisimmät vaihtonostureiksi kunnostamamme mallit ovat Loglift 51 ja 71 sekä John Deere CF510. Vaihtonosturimme täyttävät perusteellisen nostolaitetarkastuksen kriteerit, sillä oma valtuutettu nostolaitetarkastajamme varmistaa aina kunnostettujen nostureiden toiminnan ja turvallisuuden. Kunnostettu vaihtonosturi on järkevä ja edullinen vaihtoehto vanhempaan kalustoon.

Meiltä myös nosturihuolto ja nosturitarkastukset. Lue lisää tästä.

Rahoitusmahdollisuus nostureille

Voimme hakea rahoitustarjouksen ja -päätöksen puolestasi. Yhteistyökumppanimme on Nordea Rahoitus. Kysy lisätietoja rahoitusmahdollisuudesta myyjiltämme.