Siirry sisältöön
Koneosapalvelu 40 vuotta vuonna 2016

Juhlistimme yrityksemme neljän vuosikymmenen taivalta yhdessä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa kevään mittaan kolmessa toimipisteessä. Juhlat polkaistiin käyntiin Vilppulassa 21.-22.4. ja kiertue jatkoi Lappeenrantaan 12.-13.5. ja Kuopioon 19.-20.5.

Juhlatapahtumat keskittyivät rennon markkinameiningin ympärille ja aurinkoinen sääkin suosi kaikkien toimipisteiden juhlapäiviä. Keitto ja kahvi maistuivat konealan ammattilaisten vaihtaessa kuulumisia ja tutustuessa Koneosapalvelun tuotetarjontaan sekä yhteistyökumppaneiden tuote-esittelyihin. Yhteistyökumppaneiden osastoilla nähtiin mm. Parkerin letkupuristimen esittelyä, OFA:n ketjumallistoa, Tamtronin punnitusratkaisuja, Meseran nosturimallistoa ja Naarvan sykeharvesteri uudella langattomalla mittalaitteella.

Koneosapalvelun uudet C-sarjan kahmarit VAHVA C30 ja C36 ensiesiteltiin juhlatapahtumien yhteydessä. VAHVA-kahmarien mallisto on uudistumassa tänä vuonna laajasti, ja lisää uutuuksia erityisesti kaivinkonekäyttöön on luvassa FinnMetko-näyttelyssä syyskuussa. Uusi VAHVA C36 -kahmari nähtiin myös työn touhussa Vilppulan tapahtumassa, jonka yhteydessä järjestettiin hakkuunäytös Koneosapalvelun naapuritontilla. Mänttäläinen yritys Metsä-Häkkinen Oy hoiti hakkuutyömaan Ponssen kalustolla.

Koneosapalvelun väki kiittää lämpimästi kaikkia juhlatapahtumissa vierailleita ja yhtiötämme juhlavuoden kunniaksi muistaneita tahoja! Arkinen aherrus jatkuu – Koneosapalvelu pitää koneet liikkeessä myös juhlavuosien välillä.

Metsätrans-lehden juttu Vilppulan juhlista

Katso tästä valokuvia juhlatapahtumista