Siirry sisältöön
Koneosapalvelusta Poclain Hydraulics -jälleenmyyjä ja huoltopiste

Koneosapalvelu on Poclain Hydraulics -tuotteiden jälleenmyyjä vuodesta 2020 lähtien. Yhteistyö Poclain Hydraulicsin osalta painottuu huoltopuolelle, sillä Koneosapalvelun hydrauliikkahuollossa on jo vuosien kokemus Poclain Hydraulics -radiaalimäntämoottoreiden korjauksesta. Poclain Hydraulics -tuotteet sopivat liikkuvaan kalustoon ja työkoneisiin, ja siten täydentävät hyvin Koneosapalvelun nykyiselle asiakaskunnalle sopivaa varaosien ja huoltopalveluiden tarjontaa.

Poclain Hydraulics on hydrostaattisen voimansiirron erikoisosaaja

Ranskalainen Poclain Hydraulics on maailmanlaajuisesti tunnettu hydrostaattisen voimansiirron asiantuntija ja tarjoaa kattavassa valikoimassaan mm. hydraulipumppuja, -moottoreita ja -venttiileitä.

Koneosapalvelu tarjoaa Poclain Hydraulics -tuotteisiin liittyvät palvelut ja huollot asiantuntevasti uusissa, nykyaikaisissa hydrauliikkahuollon tiloissaan Vilppulassa. Huoltotoiminta painottuu off-road sovelluksiin ja mm. metsäkoneissa käytössä oleviin MS/MSE-sarjan nokkarengasmoottoreihin.

Toivotamme kaikki Poclain Hydraulis -tuotteista kiinnostuneet asiakkaat tervetulleiksi Koneosapalveluun! Meiltä löytyy laaja hydrauliikkaosaaminen: komponentit, varaosat, huolto, kunnostus ja asennus.

Kuvissa Poclain Hydraulics MS-, MHP- ja MK-sarjan hydraulimoottorit

Lue lisää Koneosapalvelun hydrauliikkahuollosta

 

 

 

Kuinka voimme auttaa?

Lähetä viesti
info@koneosapalvelu.fi
Katso toimipisteet ja aukioloajat
Kaikki yhteystiedot