Nosturihuolto ja -tarkastukset

Nosturien huolto ja korjaus

Vilppulan raskaskonekorjaamomme (Teollisuustie 16, Vilppula) on erikoistunut metsäkoneiden ja puutavaranostureiden huoltoon ja korjaukseen. Olemme Mesera-nostureiden virallinen huoltopiste ja meiltä saa totta kai myös Mesera-nostureiden varaosat. Lisäksi olemme Keslan valtuutettu huoltopiste.

         

Nosturihuollossa korjaamme myös mm. Loglift ja V-Kran -puutavaranostureita sekä HFM ja Effer -kappaletavaranostureita sekä metsäkoneiden huollon yhteydessä kaikkien metsäkonemerkkien nostureita.

Suoritamme kaikenlaiset nosturikorjaukset, kuten pilareiden ja hammasosien vaihdot, ylettimien kunnostukset sekä väljien reikien koneistukset ja täyttöhitsaukset.

Nosturien korjauksessa hyödynnämme itse valmistamiamme varaosia ja oman konepajamme tukea. Valitsemme kuhunkin työhön järkevimmän yhdistelmän omavalmisteosia, kunnostettuja vaihto-osia, alkuperäisosia ja oman konepajamme koneistus- ja hitsauspalvelua. Näin pystymme räätälöimään jokaisen korjauksen ainutlaatuisen joustavasti ja nopeasti – tällaista palvelua et saa mistään muualta!

Nosturihuollon ajanvaraus:
Pekka Huhtinen, puh. 044 771 7116

Vaihtonosturit

Kunnostamme kustannustehokkaasti kokonaisia nostureita hyödyntäen omavalmisteosiamme. Yleisimmät vaihtonostureiksi kunnostamamme mallit ovat Loglift 51 ja 71 sekä John Deere CF510. Vaihtonosturimme täyttävät perusteellisen nostolaitetarkastuksen kriteerit, sillä oma valtuutettu nostolaitetarkastajamme varmistaa aina kunnostettujen nostureiden toiminnan ja turvallisuuden. Kunnostettu vaihtonosturi on järkevä ja edullinen vaihtoehto vanhempaan kalustoon.

Rahoitusmahdollisuus nostureille
Voimme hakea rahoitustarjouksen ja -päätöksen puolestasi. Yhteistyökumppanimme on Nordea Rahoitus. Kysy lisätietoja rahoitusmahdollisuudesta myyjiltämme.

VAIHTO-OSIEN VARASTOVALIKOIMA on näkyvillä tuotekuvastossa. Kuvaston kautta voit lähettää tarjouspyynnön vaihto-osista.

Nosturitarkastukset

Kolme valtuutettua nostolaitetarkastajaamme suorittavat nostureiden käyttöönotto- ja määräaikaistarkastukset alle 25 tm kappale- ja puutavaranostureille sekä perälaudoille. Nosturitarkastuksen tavoitteena on varmistaa, että laite täyttää lainsäädännön asettamat vaatimukset, mutta myös pitää huolta nosturin suorituskyvystä ja turvallisuudesta. Tilaa asiantunteva nosturitarkastus meiltä!

Nosturitarkastusten ajanvaraus:
Ossi Nieminen, puh. 050 514 0471 (Vilppula)
Pekka Huhtinen, puh. 044 771 7116 (Vilppula)
Pekka Räsänen, puh. 044 771 7154 (Kuopio)