Siirry sisältöön
Koneosapalvelu on nyt Parker Mobile Technology Center

Parker Hannifin aloittaa uuden konseptin palvellakseen entistä paremmin raskaankaluston markkinoita. Uusilla Mobile Technology Centereillä on erikoisosaamista raskaankaluston Parker-suuntaventtiilien ja IQAN-ohjausjärjestelmien suunnittelussa ja asennuksessa. Sovellusten kirjo on laaja metsäkoneista kuorma-autojen lavarakenteisiin ja maanrakennuskoneisiin saakka.

Venttiili- ja ohjausjärjestelmien osaaminen on keskittynyt: sekä Suomessa että Ruotsissa on vain kaksi Parker-jälleenmyyjää, jotka toimivat Mobile Technology Centereinä, ja Koneosapalvelu on yksi neljästä uuden konseptin mukaisesta erikoisosaajasta. Konseptiin mukaan pääseminen vaatii pitkän ja vankan hydrauliikan tuntemuksen, ja sitähän Koneosapalvelun hydrauliikkahuollosta ja -myynnistä löytyy.

Mobile Technology Centerit toimittavat asiakkaille täydellisiä järjestelmiä hydrauliikkaventtiileineen ja -sylintereineen sekä niihin kuuluvia komponentteja, kuten elektronisia ohjausjärjestelmiä, letkuja, liittimiä ja suodattimia. Tämä konsepti varmistaa asiakkaille korkean tuottavuuden ja toiminnallisuuden lisäksi myös erinomaisen saatavuuden.

– ”Koska Parkerilla on kokonaisvaltainen raskaankaluston hydrauliikka- ja ohjausjärjestelmien ohjelma ja koska me tiedämme mitä asiakkaamme pitävät tärkeänä menestyäkseen, olen vakuuttunut, että meidät koetaan luotettavaksi kumppaniksi. Me olemme tunnettuja Suomen markkinoilla, joten olemme lähellä useimpia asiakkaitamme ja ymmärrämme täällä vallitsevat olosuhteet. Vuosikymmenten aikana hankkimamme tiedon ansiosta vastaamme asiakkaiden tiedusteluihin nopeasti ja toimitamme sekä komponentteja että järjestelmiä viivytyksettä”, sanoo hydrauliikkatuotteiden myyntipäällikkö Ossi Nieminen Koneosapalvelusta.”

Järjestelmäsuunnittelun ja asennuksen lisäksi palvelua tarjoavat totta kai hydrauliikkahuolto, letkuasennelmat, mittava varasto ja Koneosapalvelun myymälät. Myynnissä on mm. letkuja ja liittimiä, polttoaine-, öljyn- ja ilmansuodattimia sekä tietenkin Parkerin pumppuja, moottoreita, suuntaventtiilejä ja ohjausjärjestelmiä.

Lisätietoja: Koneosapalvelu Oy, Ossi Nieminen, p. 050 514 0471

Lue lisää hydrauliikkahuollostamme

Lue lisää hydrauliikan tuotevalikoimasta