Siirry sisältöön
Koneosapalvelun uusien varaosien valikoima täydentyi John Deere Forestry Classic Parts-varaosilla. Ne ovat alkuperäisiä John Deere -varaosia metsäkoneiden mallisarjoihin, joiden tuotanto on päättynyt yli 15 vuotta sitten.

Koneosapalvelu ja John Deere Forestry ovat lanseeranneet yhteistyössä John Deere Forestry Classic Parts -tuoteohjelman tavaralajimenetelmän metsäkoneille. John Deere Forestry Classic Parts -osat ovat alkuperäisiä John Deere -varaosia mallisarjoihin, joiden tuotanto on päättynyt yli 15 vuotta sitten. Koneosapalvelu varastoi Classic Parts -osat Suomessa, ja myy osia loppuasiakkaille Suomessa sekä John Deere Forestry -jälleenmyyjille Euroopassa. Classic Parts -tuoteohjelman tavoitteena on varmistaa tuotannosta poistuneiden John Deere -metsäkonemallien toimintakyky mahdollisimman pitkään ja kustannustehokkaasti alkuperäisosilla.

Koneosapalvelun varastosta löytyy ohjelman aloitusvaiheessa lähes 500 eri nimikettä Classic Parts -osia, ja valikoimaa päivitetään edelleen konemallien kehityksen ja asiakaspalautteen myötä. John Deere Forestry Classic Parts -valikoimaan voi tutustua Koneosapalvelun tuotekuvastossa:

John Deere Forestry Classic Parts >>

 

Lisätietoja myynnistämme:

Kuopio puh. 020 755 1243
Lappeenranta puh. 020 755 1245
Vilppula puh. 020 755 1240