Siirry sisältöön

Koneosapalvelun Lahden toimipisteessä suunnitellaan ja valmistetaan Hyprox-hydraulikoneikkoja vaativaan teollisuuskäyttöön.

Koneikot suunnitellaan Solidworksin 3D-ohjelmistolla, joka mahdollistaa koneikkojen mallinnuksen ennen rakentamista ja siten helpottaa kokonaisuuden suunnitteluprosessia. Suoritamme kokoonpanon huolellisesti vuosikymmenten kokemuksella, sekä säädämme ja koeajamme laitteiston valmiiksi asiakkaan järjestelmään sopivaksi.

Koneikot räätälöidään joustavasti erilaisiin käyttökohteisiin asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden toiveiden mukaan. Hydraulikoneikoita toimitamme mm. teollisuuden laiterakentajille osana laajempaa laitteistotoimitusta ja metsäteollisuuden tuotantolinjoille.

Laaja varastomme takaa nopean toimituksen sekä korkean toimitusvarmuuden ja alan johtavien valmistajien alkuperäiset komponentit takaavat koneikkojen pitkän käyttöiän sekä korkean laadun. Hydrauliedustuksiimme kuuluvat mm. Bosch Rexroth, Hydac ja Parker.

Oman koneikkosuunnittelun ja valmistuskokemuksen tuella myös huollamme eri merkkiset koneikot ja monenlaiset hydraulijärjestelmät ammattitaitoisesti.

Lisätietoja Hyprox-koneikoista ja teollisuuden palveluistamme saat myynnistämme:
p. 020 755 1240, info@koneosapalvelu.fi  tai myynti.teollisuus@koneosapalvelu.fi

Lue lisää Hyprox-koneikoista
Lue lisää teollisuuden palveluistamme

Hyprox-hydraulikoneikko.