Siirry sisältöön
Vilppulan raskaskonekorjaamomme on liittynyt Hiab-huoltopisteiden verkostoon syksyllä 2020. Koneosapalvelun huoltotoiminta keskittyy Hiabin valikoimasta Loglift ja Jonsered puu- ja kierrätysnostureihin.

Nosturit kuntoon joustavasti perushuolloista vaativiin korjauksiin

”Loglift- ja Jonsered-nostureiden huolto on kysytty palvelu Vilppulan raskaskonekorjaamon asiakkaiden taholta, joten Hiab-huoltopiste täydentää hyvin korjaamomme tarjontaa”, kertoo Koneosapalvelun toimitusjohtaja Hannu Soimasuo. ”Mänttä-Vilppula on vahvaa metsäteollisuusaluetta. Vilppulassa on mm. kaksi sahaa, joten puutavara-autoja liikkuu alueellamme paljon, ja sijaintimme on kätevä sahoilla kävijöiden näkökulmasta”, jatkaa Soimasuo.

Koneosapalvelulla on vuosikymmenten vankka kokemus metsäkone-, puuauto- ja kappaletavaranostureiden korjauksista. Perushuoltojen lisäksi korjaamolla tehdään vaativampia nosturikorjauksia, kuten pilareiden ja hammasosien vaihtoja, ylettimien kunnostuksia sekä väljien reikien täyttöhitsauksia ja koneistuksia. Oma konepaja tukee korjaamon toimintaa. Koneosapalvelulla on myös omat nosturitarkastajat.

Raskaskonekorjaamon monipuoliset palvelut

Hiab-yhteistyön lisäksi Koneosapalvelu on Keslan valtuutettu huoltopiste, ja useimpien muidenkin nosturimerkkien korjaukset hoituvat tarvittaessa. Soimasuo kertoo, että ”korjaamon suurin volyymi tulee puutavara-autojen ohella metsäkoneiden korjauksesta. Huollossamme asioi myös muuta liikkuvaa kalustoa kuten mobiilihakkureita ja -murskia, sora-autoja ja kaivinkoneita. Tavoitteemme on auttaa korjaamon asiakkaita monipuolisesti ja pitää alueen kalusto liikkeessä. Joustava palvelu on Koneosapalvelun tapa toimia niin huollossa kuin teknisessä myynnissäkin”.

Lisätietoja
Koneosapalvelu Oy
Hannu Soimasuo
toimitusjohtaja
puh. 050 540 5950

Nosturihuollon ajanvaraus
Pekka Huhtinen
puh. 044 771 7116

Video Jari Halinen/Halisen Kuljetus Ky:n päivästä, työkaverina  Sisu & Jonsered: