Siirry sisältöön
Koneosapalvelusta Denison GOLD CUP® -hydraulipumppujen valtuutettu huoltopiste

Parker Hannifin on myöntänyt Koneosapalvelulle Parker HPD:n (hydraulipumppudivisioonan) valtuutetun huoltopisteen statuksen loppuvuonna 2016. Valtuutetun huoltopisteen asema parantaa vaativissa teollisuuskohteissa käytettävien Parker Denison GOLD CUP -hydraulipumppujen ja -moottoreiden huoltokapasiteettia, sillä valtuutettuja huoltopisteitä on ollut aikaisemmin vain yksi koko Suomessa.

”Meillä on vuosikymmenten kokemus mobiilihydrauliikan huoltamisesta ja kunnostustoiminnasta ja olemme viime vuosina määrätietoisesti kehittäneet osaamistamme myös teollisuushydrauliikan huoltoon”, kertoo Koneosapalvelun myyntipäällikkö Ossi Nieminen.

”Aloitimme Denison GOLD CUP-tuotteiden huoltamisen vuonna 2015. Vuoden 2016 aikana lisäsimme  koeajokapasiteettia, kehitimme laatujärjestelmää, koulutimme henkilökuntaa ja syvensimme osaamistamme Denison GOLD CUP -tuotteista tiiviissä yhteistyössä Parkerin asiantuntijoiden kanssa. Kehitystyö tuotti konkreettisen tuloksen, kun saimme Valtuutetun huoltopisteen aseman Parkerin maailmanlaajuisessa, korkeatasoisessa huoltoverkostossa. Meitä ilahduttaa, että voimme nyt tarjota teollisuusasiakkaillemme monipuolisempaa huoltopalvelua ja toki omalle, ammattitaitoiselle asentajaporukalle on mukavaa saada uusia haasteita huoltopuolen tuotevalikoiman kehittyessä. Tästä on hyvä ponnistaa alkaneeseen vuoteen ja kehittää edelleen sekä hydrauliikkahuoltoa että hydrauliikkamyyntiä, jotka ovat merkittävä osa Koneosapalvelun liiketoimintaa”, toteaa Nieminen.

Lisätietoja
Ossi Nieminen, puh. 050 514 0471

Lue lisää Koneosapalvelun teollisuuspalveluista