Siirry sisältöön
Lue juttu turvemaiden puunkorjuusta Metsälehdestä – Kopa kantavat telat mainittu

Metsälehden 10.8.20 julkaistu artikkeli ”Talvet lyhenevät, telat levenevät” kertoo metsäalan ammattilaisten ja tutkijoiden yhteisistä ponnisteluista turvemaiden kesäaikaisen puunkorjuun kehittämisessä. Koneosapalvelu on ollut mukana kehitystyössä tuomalla korjuukaluston käyttöön ns. superkantavia metsäkoneteloja, joita toisinaan myös suoteloiksi kutsutaan.

Metsälehden artikkelissa on mainittu Koneosapalvelun KOPA-telat osana keinovalikoimaa, joiden avulla suometsiin päästään metsäkoneilla onnistuneesti myös kesäaikaan. Kiitämme lämpimästi kehuista! Olemme totta kai iloisia ja ylpeitä tuotekehitystyön onnistumisista. Me puolestamme kiitämme omia asiakkaitamme, joiden kanssa yhteistyössä kantavia teloja on kehitetty.

Lyhyt lainaus artikkelista alla, ja koko artikkeli luettavissa Metsälehden nettisivulla

”Tekniikka on kehittynyt harppauksin. Ratkaisu eivät ole olleet ihmekoneet, vaan entistä kantavammat telat. Tästä johtava korjuututkija antaa tunnustusta suomalaiselle Koneosapalvelulle. ”Yhtiön kehittämät Kopa-telat tekevät keskiraskaista ajokoneista suokorjuuseen sopivia. Telat ovat leveät ja telalaput tiheässä, joten koneen pintapaine vähenee”, Luonnonvarakeskuksen (Luke) johtava tutkija Jori Uusitalo kertoo.”

Lisätietoa KOPA-teloista tuotesivulla.