Avoimia työpaikkoja: huollon esimies, asentaja, koneistaja, levyseppä-hitsaaja

Toimintamme kehittyessä haemme uusia konealan osaajia korjaamo- ja konepajatoimintoihimme Vilppulaan.

Huollon esimies / tiiminvetäjä

Haemme korjaamoomme huoltotyöhön osallistuvaa esimiestä tai tiiminvetäjää. Aiempi kokemus metsä- ja työkoneiden huollosta ja työnjohtotehtävistä katsotaan eduksi.

Asentajia

Meillä on tarjolla työtä usealle ammattitaitoiselle asentajalle Vilppulan toimipisteessä. Työ sisältää monipuolista huolto- ja korjausasennusta metsä- ja muiden työkoneiden sekä niiden komponenttien parissa.

Sorvaaja / koneistaja

Työ sisältää manuaali- ja CNC-koneistusta piensarjoissa sekä yksittäisten asiakastöiden tekemistä. Tehtävään tarvitaan soveltuva koulutus tai työkokemusta koneistuksesta.

Levyseppä-hitsaaja

Työ sisältää sekä sarjatuotannossa olevien tuotteiden hitsausta että erilaisia korjaustöitä raskaskonekorjaamon tukena. Monipuolinen hitsaustyö edellyttää ammattitaitoa ja työkokemusta hitsaustehtävistä.

Hae meille, jos sinulla on huolellinen, aktiivinen ja joustava ote työntekoon sekä motivaatiota oppia uutta. Tarjoamme vakituisen työpaikan, asialliset työvälineet ja rennon työporukan. Panostamme vahvasti työhyvinvointiin, ja koko henkilöstömme on muun muassa kattavan vakuutusturvan piirissä.

Lisätietoja huollon esimiehen ja asentajien tehtävistä
Mika Aliranta, puh. 050 553 7226

Lisätietoja koneistajan ja hitsaajan tehtävistä
Kai Mäkinen, puh. 040 561 8853

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen rekry@koneosapalvelu.fi 
Laita viestin otsikoksi hakemasi tehtävän mukaan ”Huollon esimies”, ”Asentaja”, ”Koneistaja” tai ”Levyseppä-hitsaaja”.

Hakuaika 29.5.2022 saakka. Työn aloitusajankohta sopimuksen mukaan.

Tule meille pitämään koneet liikkeessä!

Koneosapalvelusta lyhyesti

Koneosapalvelu Oy on teknisen kaupan ja huollon moniosaaja, joka valmistaa ja myy puutavaran käsittelyyn ja työkoneisiin liittyviä laitteita ja varaosia, sekä hydrauliikkaa ja tarvikkeita. Lisäksi raskaan kaluston ja teollisuuden huoltopalvelut ovat olennainen osa toimintaa.

Koneosapalvelulla on toimipisteet Kuopiossa, Lappeenrannassa ja Vilppulassa, lisäksi tytäryhtiö Kithydro Oy:llä on toimipisteet Joensuussa, Kiteellä ja Lahdessa. Koneosapalvelu on vuonna 1976 perustettu suomalainen perheyritys, joka kuuluu Outokummun Metalli -konserniin. Koneosapalvelu Oy:n avainluvut vuonna 2021: liikevaihto n. 14,4 milj. €, henkilöstöä 54.