Koneita, osia ja palvelua

Koneosapalvelu toimii puutavaran käsittelyyn liittyvien laitteiden ja varaosien valmistajana sekä hydrauliikan ja konealan varaosien ja tarvikkeiden kauppiaana. Mittavan teknisen kaupan valikoiman lisäksi huolto- ja kunnostuspalvelut ovat olennainen osa toimintaamme.

Palvelemme monipuolista asiakaskuntaa, mm. metsäkone- ja maanrakennusurakoitsijoita, prosessi- ja sahateollisuutta, koneenrakentajia ja konealan huoltokorjaamoita.

Toimintaperiaatteemme on aina ollut asiantunteva ja nopea palvelu sekä edullinen hintataso. Olemme itsenäinen, kotimainen perheyritys. Tunnemme erilaisten koneiden ja konemerkkien vaatimukset sekä osien sopivuuden eri konemalleihin. Olemme rakentaneet tuote- ja palveluvalikoimamme sekä asiakkaiden arkea kuunnellen että yhteistyökumppaneista parhaat seuloen – jo yli 40 vuotta.

Koneosapalvelu Oy - Avainluvut 2017

Liikevaihto 12,9 milj. €
Työntekijöitä 55
Nimikkeitä varastossa  yli 25 000
Viennin osuus liikevaihdosta       noin 15 %


Pääkonttori, konepaja, huoltokorjaamot ja keskusvarastomme sijaitsevat Vilppulassa, lisäksi meillä on myymälä Kuopiossa ja Lappeenrannassa. Tytäryhtiömme OOO Fortipartsin toimipiste sijaitsee Puikkolassa, Venäjän Karjalassa.

Koneosapalvelu on viralliselta nimeltään Koneosapalvelu Oy Aliranta. Y-tunnus on 01577936. Yhtiö on perustettu vuonna 1976 ja kuuluu Outokummun Metalli -konserniin.

Koneosapalvelu Oy
Teollisuustie 5, 35700 Vilppula
Puh. 020 755 1240
info@koneosapalvelu.fi

Katso tästä kaikki yhteystiedot