Raskaskonekorjaamo

Vilppulan raskaskonekorjaamomme (Teollisuustie 16, Vilppula) on erikoistunut metsäkoneiden ja puutavaranostureiden huoltoon ja korjaukseen. Korjaamme kaiken merkkisiä metsäkoneita, esim. John Deere, Timberjack, Ponsse, Komatsu, Valmet, Logset.

Suoritamme kaikenlaiset työt perushuollosta vaativiin korjauksiin. Erittäin joustava palvelumme minimoi koneiden seisonta-ajat. Oma konepajamme tukee korjaamoa ainutlaatuisella tavalla; pystymme tekemään rikkonaisten osien tarvitsemat koneistukset, hitsaukset ja hionnat nopeasti huollon tarpeiden mukaan. Meillä on myös laaja valikoima vara- ja vaihto-osia omassa myyntivarastossamme, joten korjauksessa tarvittavaa osa löytyy useimmiten hyllystä.

Korjaamoa tukee myös oma metsäkoneiden voimansiirtoon erikoistunut yksikkömme, jossa kunnostetaan mm. kääntövaihteet, jakolaatikot, perät, tasauspyörästöt, telikotelot, pyörän navat, akselistot, keskinivelet ja Clark-vaihteistot.

Korjaamme ja huollamme metsäkoneiden lisäksi muutakin liikkuvaa kalustoa ja niiden lisälaitteita kuten mobiilihakkurit ja -murskat, kaivinkoneet, puutavara-autot, sora-autot, ympäristönhoitokoneet, kahmarit, rotaattorit ja työkoneiden hydrauliikan.

Nosturihuollossa korjaamme eri merkkisiä puutavara- ja kappaletavaranostureita. Asiakastöiden lisäksi kunnostamme kokonaisia nostureita (ns. vaihtonosturit) hyödyntäen omavalmisteosiamme.

Raskaskonekorjaamon ajanvaraus:
Mika Aliranta, puh. 050 553 7226

Metsäkonepurkamo

Puramme suosituimpia metsäkonemalleja varaosiksi raskaskonekorjaamollamme. Osan puretuista osista kunnostamme vaihto-osakonseptimme mukaisesti, mutta myymme myös purkuosia ilman kunnostusta. Jos haluat tarjota metsäkonettasi purkuun tai tiedustella purkuosia, soita Juha Kuukka puh. 040 191 7160.

PURKUOSIEN ja vaihto-osien varastovalikoima on näkyvillä tuotekuvastossamme netissä. Klikkaa kuvastoon tästä: