Koneosapalvelu pitää koneet liikkeessä

Koneosapalvelu on teknisen kaupan moniosaaja. Valmistamme, myymme, huollamme ja kunnostamme puutavaran käsittelyyn liittyviä laitteita, varaosia ja hydrauliikkaa. Lisäksi olemme liikkuvan kaluston ja teollisuuden hydrauliikka- ja tarviketoimittaja. VAHVA-kahmarit ja KOPA-telat ovat omia tuotteitamme. Palvelemme monipuolista asiakaskuntaa, mm. metsä-, maansiirto-, kuljetus-, nosto- ja ympäristönhoidon urakoitsijoita, huoltokorjaamoita sekä prosessi- ja sahateollisuutta.

MYYMÄLÄMME AVOINNA MA-PE 7.30-16.30  - TERVETULOA!
HUOM. VILPPULA SULJETTU TORSTAINA JA PERJANTAINA 22.-23.11. INVENTAARION VUOKSI.

Vilppulan myymälä ja korjaamo suljettu torstaina ja perjantaina

Suoritamme päävaraston inventaarion tällä viikolla. Sen vuoksi torstaina ja perjantaina 22.-23.11. Vilppulan myymälä ja huoltokorjaamot on suljettu.
Kuopion ja Lappeenrannan myymälät ovat avoinna normaalisti klo 7.30-16.30. Kiireisissä asioissa saat helpoimmin apua puhelinvaihteemme kautta: soita 020 755 1240.

Pahoittelemme katkosta asiakaspalvelussa.

 

   Ajankohtaista

20.11.2018 13:21

Konemiehen Black Friday -tarjoukset

Musta perjantai 23.11. on kauppapäivä amerikan malliin. Sen kunniaksi teemme reilut tarjoukset, joten perjantaina kannattaa täydentää tarvikevarastoja. Black Friday erikoistarjoukset ovat voimassa vain perjantaina 23.11.18 Koneosapalvelun Kuopion ja Lappeenrannan myymälöissä.

Lue lisää

   Tutustu tuotevalikoimaamme