Haemme lisävoimia Vilppulaan:
TEKNINEN MYYJÄ

Odotamme sinulta tavoitteellista otetta työhön, joustavuutta ja oma-aloitteellisuutta sekä erityisesti oikeaa asennetta ja halua oppia uutta.

Myymme mm. hydrauliikkatuotteita, metsäkoneiden varaosia ja varusteita sekä työkoneiden lisälaitteita ja tarvikkeita. Konepajalla valmistamme mm. varaosia metsäkoneisiin ja puutavaranostureihin sekä kunnostamme vaihto-osia.

TEKNINEN MYYJÄ
Haemme vaativaan tekniseen myyntiin pystyvää henkilöä. Teknisenä myyjänä hallitset monipuolisen tuotevalikoimamme ja osaat etsiä nopeita ratkaisuja liikkuvan kaluston asiakkaillemme.

Hae meille, jos sinulla on
- Myyntihenkisyyttä ja oma-aloitteisuutta
- Asiakaspalveluasenne kohdillaan
- Hyvä englannin kielen taito

Myyjän tehtävässä arvostamme metsäkonetekniikan ja/tai hydrauliikan osaamista sekä myyntikokemusta työkonealalta. Muu kielitaito kuin englanti katsotaan eduksi.

Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee Mänttä-Vilppulan toimipisteessämme, Koillis-Pirkanmaalla. Aloitamme tänä keväänä toimitilojemme uudistamisen, jonka myötä toimintoja keskitetään nykyisen myymälän ja konepajan sijaintiin nousevaan uudisrakennukseen, ja samalla olemassaolevia toimitiloja saneerataan.
 
Tarjoamme sinulle rennon rempseän työyhteisön, jossa työtä tehdään tosissaan, muttei totisena. Panostamme vahvasti työhyvinvointiin, ja koko henkilöstömme on muun muassa laajan ja kattavan vakuutusturvan piirissä. 

Lisätietoja
Mika Aliranta puh. 050 553 7226

Hakeminen
Lähetä hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen rekry@koneosapalvelu.fi
Laita viestin otsikoksi "Tekninen myyjä"

Tule meille pitämään koneet liikkeessä!