Koneosapalvelu työpaikkana

Koneosapalvelussa tarvitaan monipuolista osaamista. Meillä työskentelee mm. teknisen myynnin ammattilaisia, hydrauliikan, tuotesuunnittelun ja taloushallinnon asiantuntijoita, hitsareita, koneistajia, hydrauliikkahuollon asentajia, raskaskoneasentajia, varastotyöntekijöitä ja monia muita.

Jokainen työntekijämme on avainasemassa, kun teemme työtä asiakkaidemme parhaaksi. Arvostamme hyvää koulutusta ja työkokemusta sekä erityisesti oikeata asennetta ja halua oppia uutta.

Meillä ei juuri tällä hetkellä ole tarjolla avoimia työpaikkoja, mutta voit lähettää avoimen hakemuksen. Säilytämme hakemuksesi 12 kuukauden ajan ja otamme sinuun yhteyttä, mikäli meillä on tarjota sinulle uusia haasteita.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla osoitteeseen: rekry@koneosapalvelu.fi

Koneosapalvelusta lyhyesti

Koneosapalvelu Oy on teknisen kaupan ja huollon moniosaaja. Valmistamme ja myymme puutavaran käsittelyyn liittyviä laitteita ja varaosia sekä hydrauliikkaa ja työkonealan tarvikkeita. Lisäksi raskaan kaluston huoltopalvelut ovat olennainen osa toimintaamme. VAHVA-kahmarit ja KOPA-metsäkonetelat ovat omia tuotemerkkejämme. Koneosapalvelu on vuonna 1976 perustettu suomalainen perheyritys, joka kuuluu Outokummun Metalli-konserniin.

Lisätietoja Outokummun Metallista: www.outokummunmetalli.fi