Hydraulikoneikot tilaustyönä erilaisiin käyttökohteisiin

Suunnittelemme ja valmistamme hydraulikoneikkoja tilaustyönä asiakkaan tarpeiden mukaan. Meiltä saat kustomoidut HYPROX-koneikot ja erikoisemmatkin ratkaisut joustavasti ja nopealla aikataululla.


Hydraulikoneikkojen osat saamme useimmiten suoraan laajasta omasta varastosta. Käyttämällä arvostettujen valmistajien komponentteja voimme taata toimittamiemme järjestelmien korkean laadun ja koneikkojen pitkän käyttöiän. Varastostamme löytyy myös 16–500 litran kokoiset säiliöt vuotoaltaineen.

Järjestelmien suunnittelu ja koeajo

Mallinnamme hydraulikoneikot Solidworksin 3D-ohjelmistolla. Ohjelmiston avulla voimme mallintaa koneikot ennen niiden rakentamista ja siten helpottaa asiakkaidemme suunnitteluprosessia. Koneikot suunnitellaan ja kootaan omissa tuotantotiloissamme Lahdessa, jossa ne testataan ja koeajetaan ennen asiakkaalle luovutusta. Näin takaamme parhaan mahdollisen teknisen toimivuuden kaikissa tilanteissa.

Järjestelmien dokumentointi

Jokaisen hydraulikoneikon mukana tulevat sähköiset dokumentit ja käyttöohjeet laajalla kielivalikoimalla. Asiakkaamme saavat järjestelmän dokumentoinnin selkeänä kokonaisuutena, joka sisältää EU-vaatimusten mukaiset asiapaperit ja tarvittavat valmistaja- ja liittämisvakuutukset. 

Hyprox-koneikot - tinkimättömällä ammattitaidolla 

  • Kustomoidut koneikot ja erikoisemmatkin hydrauliikan ratkaisut joustavasti ja täsmällisesti
  • Kone-direktiivin mukaiset dokumentit
    • Liittämisvakuutukset
    • Käyttö-/huolto-ohjeet, meluarvot, riskianalyysit, yms.
  • Koeajetut koneikot tarvittaessa paikalleen asennettuna
  • Kysy myös hydrauliikkaputkistot ja käyttöönotto-/asennuspalvelut

 

Kuvagalleria

Tarjoamme ammattitaitoisen palvelun ja nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen ja ulkomaille!

Pyydä koneikkotarjous

Koneosapalvelu Oy
Vipusenkatu 13
15230 LAHTI

Puh. 03 880 800
sales.lahti@koneosapalvelu.fi