Koneosapalvelusta vuoden 2021 Parker-jälleenmyyjä Suomessa

Parker Hannifin on valinnut Koneosapalvelu Oy:n vuoden 2021 jälleenmyyjäkseen Suomessa.

Tunnustus julkistettiin Parkerin pohjoismaisen jälleenmyyntiverkoston virtuaalikokouksen yhteydessä 18.1.2022. Koneosapalvelun toimitusjohtaja Hannu Soimasuo tiivistää iloiset tunnelmat: ”Kiitokset huomionosoituksesta Parker Hannifin Nordicin tiimille sekä kaikille kopalaisille hyvästä ja tinkimättömästä työstä, josta myös tämä kunniamaininta on osoituksena!”

Parker Hannifin Nordicin myöntämän kunniakirjan ”Vuoden jälleenmyyjä Suomessa 2021” luovutti Vilppulan toimipisteessä Account Manager Samu Kärkkäinen Parker Hannifinilta (kuvassa vas.). Koneosapalvelun puolella vastaanottajina toimitusjohtaja Hannu Soimasuo ja myyntipäällikkö Ossi Nieminen.

Tunnustuksen julkaisun jälkeen luovutetun tyylikkään palkinnon vastaanotti myyntipäällikkö Marko Aliranta Lappeenrannan toimipisteessä (kuvassa oik.). Myös Lappeenrantaan palkinnon toimitti Parkerin Samu Kärkkäinen.

Koneosapalvelun ja Parkerin tiivis yhteistyö toi vastaavan palkinnon Koneosapalvelulle myös vuonna 2019. Vuonna 2018 palkinnon voitti puolestaan Kithydro Oy, joka on nykyisin Koneosapalvelun tytäryhtiö. Konsernissamme on nyt siis triplasti tunnustettua Parker-jälleenmyynnin osaamista. Kiitos luottamuksesta Parkerille ja totta kai myös asiakkaillemme!

Tervetuloa hydrauliikan asiantuntijoiden palveltavaksi.
Vilppula, p. 020 755 1240
Kuopio, p. 020 755 1243
Lappeenranta, p. 020 755 1245

Katso kaikki yhteystiedot >>