Ville Nevalainen Koneosapalvelun toimitusjohtajaksi

Muutoksia Koneosapalvelun organisaatiossa 1.5.2015 alkaen.

Ville Nevalainen ottaa vastaan Koneosapalvelu Oy:n toimitusjohtajan tehtävät. Nevalainen on toiminut Koneosapalvelun hallituksen puheenjohtajana vuodesta 2011 lähtien ja jatkaa myös tässä tehtävässä. 

”Yhtiö tarvitsee tällä hetkellä lisää resursseja kasvu- ja kehitystavoitteiden läpiviemiseksi, joten tuntuu järkevältä suunnata omaa työpanostani myös operatiiviseen johtamiseen hallitustyöskentelyn lisäksi. Perheyrityksessämme aktiivinen osallistuminen päivittäiseen työskentelyyn tuntuu luontevalta ja motivoivalta”, kertoo Nevalainen.

Ville Nevalainen on 45-vuotias diplomi-insinööri, joka on työskennellyt ennen Koneosapalvelun emoyhtiöön Outokummun Metalliin mukaan tuloaan mm. Timberjackilla ja ABC Technologiesilla.

Outokummun Metalli Oy:ssä ja sen osakkuusyhtiöissä Nevalainen on työskennellyt vuodesta 2002 lähtien. Näihin tehtäviin on sisältynyt mm. Waratah OM Oy:n toimitusjohtajuus 2004-2008 ja hallituksen jäsenyys 2009 alkaen. Koneosapalvelun hallituksen puheenjohtajuuden lisäksi Nevalainen on toiminut Pentin Paja Oy:n hallituksen puheenjohtajana vuodesta 2009.
Ville Nevalainen, puh. 044 055 5150

Mika Aliranta siirtyy myyntijohtajaksi. Mikan vastuualueeseen kuuluu Koneosapalvelun myynnin ja huoltopalveluiden johtaminen ja kehittäminen sekä päivittäisen joustavan asiakaspalvelun ylläpitäminen. Organisaatiomme myyntipäälliköt ja vientipäällikkö raportoivat Mikalle. Mika vastaa myös Venäjän tytäryhtiön OOO Fortipartsin myynnin johtamisesta.
Mika Aliranta, puh. 050 553 7226

Vahvistamme asiakaspalveluresurssiamme hydrauliikan ja teollisuuspalveluiden osa-alueella. Myyntipäällikkö Ossi Niemisen vastuualueeksi tulee teollisuus- ja mobilehydrauliikan myynti. Ossi keskittyy hydrauliikkatuotteiden ja -huollon myyntiin, tekniseen tukeen ja hydrauliikkasuunnitteluun. Ossi toimii myös teollisuusmyynnin tiimimme vetäjänä.
Ossi Nieminen, puh. 050 514 0471