KOPA-yleistelat

KOPA-yleistelat metsäkoneisiin

KOPA-telat ovat Koneosapalvelun oma tuote ja valikoimamme kestosuosikki. Uudistimme yleistelamallimme vuonna 2014 ja teloissa on nyt entistä

  • pidempi ja kestävämpi telakaari
  • parempi suoja renkaalle
  • pienempi pintapaine
  • vahvempi sivulenkitys

KOPA-yleisteloissa on hyvä kantavuus ja pito sekä maastossa että renkaalla. Telat sopivat jokaiseen konetyyppiin ja ympärivuotiseen käyttöön. Ja tietysti kannattaa suosia suomalaista: KOPA-telat ovat ainoat markkinoilla olevat Suomessa suunnitellut ja valmistetut telat.
Toimitamme yleisteloja 700/710- ja 750-sarjan renkaille.

Telojen käytössä on järkeä

Telojen aikaansaamasta suuremmasta kosketuspinta-alasta on monia hyötyjä käytännön työssä: kone on vakaampi ajaa, kantokyky on suurempi, pyöräpito parempi, sekä renkaat että maasto kuluvat vähemmän ja polttoainettakin säästyy. Kaikkien näiden hyötyjen lisäksi tuet kotimaista tuotantoa ja saat asiantuntevaa palvelua, kun hankit KOPA-telat meiltä – tietysti kilpailukykyiseen hintaan.

Rahoitusmahdollisuus teloille

Voimme hakea rahoitustarjouksen ja -päätöksen puolestasi. Yhteistyökumppanimme on Nordea Rahoitus. Telat toimivat rahoituksen vakuutena, muita vakuuksia ei tarvita. Minimikäsiraha on 20 % verollisesta kauppahinnasta. Lisätietoja rahoitusmahdollisuudesta myyjiltämme.

Kuvagalleria