Voimansiirron korjaamo

Korjaamme raskaskonekorjaamollemme huoltoon tulevien koneiden voimansiirtoa, mutta lisäksi kunnostamme metsäkoneiden voimansiirron ja rungon käytettyjä osia vaihto-osiksi. Valmiiksi varastoon kunnostettu vaihto-osa on edullinen ja nopea tapa saada rikkoutunut kone takaisin kuntoon. Myönnämme vaihto-osille kuuden kuukauden takuun.

Voimansiirron korjaamolla kunnostamme metsäkoneiden kääntövaihteet, jakolaatikot, perät, tasauspyörästöt, telikotelot, pyörän navat ja akselistot sekä rungon osista keskinivelet. Kunnostamme myös Clark-vaihteistot, joita on käytössä metsäkoneiden lisäksi esim. trukeissa. Koeajamme kaikki Clark-vaihteistot kunnostuksen jälkeen.

Asiakkaan toiveiden ja asentajan arvion perusteella päätämme tapauskohtaisesti, käytetäänkö kunnostuksessa alkuperäisiä varaosia, Koneosapalvelun valmistamia tai kunnostamia varaosia vai niiden yhdistelmää. Kunnostukseen käytetyt osat, tehty työ ja koeajon tulokset dokumentoidaan aina järjestelmäämme. Voimansiirron osien kunnostusta tukee oma konepajamme, jossa teemme tarvittavat koneistukset ja hitsaukset.

Ostamme jatkuvasti käytettyjä, korjauskelpoisia voimansiirron osia (esim. jakolaatikoita ja periä) kunnostusta varten.

Voimansiirron korjaamon yhteyshenkilömme on Sami Lampinen, puh. 044 775 0116.

VAIHTO-OSIEN VARASTOVALIKOIMA on näkyvillä tuotekuvastossamme. Siirry kuvastoon klikkaamalla oranssia Tuotekuvasto-painiketta.