Konepajapalvelut

Omien tuotteiden valmistus

Valmistamme uusia varaosia erityisesti metsäkoneisiin ja puutavaranostureihin Vilppulassa sijaitsevalla konepajallamme. Tuotanto-ohjelmaamme kuuluu mm. voimansiirron osia, esimerkiksi akseleita, laippoja ja hammaspyöriä sekä puutavaranostureiden osia kuten hammastankoja, hammasosia, pylväitä ja sylintereitä.

Valmistamme myös KOPA-riipukkeita ja 15-kokoluokan VAHVA-kahmarit. Muut VAHVA-kahmarimallit valmistetaan emoyhtiömme Outokummun Metalli Oy:n tehtaalla Outokummussa.

Olemme vuosien mittaan keränneet mittavan määrän asiakaspalautetta metsäkoneiden ja nostureiden kuluvista osista. Oma tuotesuunnittelumme hyödyntää tätä tietoa, ja tavoitteemme on aina valmistaa kestävämpiä varaosia kustannustehokkaasti. Meiltä hoituu myös hydraulisylinterien suunnittelu, valmistus ja korjaus. Uusien tuotteiden valmistuksen lisäksi konepajallamme kunnostetaan käytettyjä osia vaihto-osiksi.

Lue lisää vaihto-osista

Huoltokorjaamon tuki

Konepajamme tukee joustavasti omia huoltotoimintojamme – raskaskonekorjaamoa, voimansiirron korjaamoa, nosturihuoltoa ja hydrauliikkahuoltoa. Pystymme tekemään nopeasti huollettavien komponenttien tarvitsemat sorvaukset, aarporaukset, hitsaukset (myös valukappaleiden korjaushitsaukset) ja sylinterikorjaukset minimoiden huoltoon tuotavien koneiden seisokkiajat. Teemme erilaisten komponenttien korjaustöitä myös tilaustyönä koneyrittäjille ja muille metsäkonehuolloille.

Alihankintapalvelut teollisuudelle

Konepajamme palvelee myös teollisuutta liittyen lähinnä teollisuuden kunnossapitopalveluihin.

Konepajapalveluihin liittyvät tiedustelut:
Juha Kuukka, puh. 040 191 7160