Olemme mukana Pohjoinen Teollisuus -messuilla Oulussa

Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuma järjestetään ke-to 23.-24.5.2018 Oulussa. Koneosapalvelun teollisuusmyynnin tehokaksikko Ossi Nieminen ja Rami Kurikka esittelevät messuilla hydrauliikkahuoltoa ja muita teollisuuspalveluitamme.

Koneosapalvelu on Denison GOLD CUP® -hydrauliikan valtuutettu huoltopiste. Teollisuushydrauliikassa huollamme myös mm. Parker, Rexroth, Vickers, Eaton ja Danfoss -tuotteita.
Hydrauliikkahuollon ja hydrauliikkakomponenttien myynnin lisäksi palvelemme teollisuutta esim. suorittamalla hydrauliikka-asennukset sekä nosturihuollot ja -tarkastukset. Ohjausjärjestelmien saralla tarjoamme vankan kokemuksen Parker IQAN-ohjauksen toteutuksista. Meiltä myös konepajapalvelut teollisuudelle.

Löydät Koneosapalvelun G1-korttelista osastolta 730. Tervetuloa messuille!

Lataa ilmainen pääsylippu tästä.

Pohjoinen Teollisuus -tapahtumakokonaisuus on ainutlaatuinen kohtaamispaikka pohjoisen teollisuuden päättäjille sekä toimijoille. Tapahtumassa mukana mm. alueella merkittävät kaivos- ja metallinjalostusteollisuuden, paperi- ja selluteollisuuden, konepajat ja elintarviketeollisuuden sekä muut toimialat. Mukana ovat niin tärkeimmät kaivosteollisuuden laite- ja palvelutoimittajat kuin teollisuuden kunnossapidon laitteet ja järjestelmät.

Lisätietoja messuista:
https://pohjoinenteollisuus.fi/