Marraskuun tarjoustuotteet työkoneiden kunnossapitoon

Marraskuun kuukauden tuotteena on työkoneiden ja muun kaluston kunnossapitoon sopivia kotimaisia spray-tuotteita.  Tuotteet sopivat voiteluun, suojaamiseen ja puhdistukseen sekä hapettumisen ja ruostumisen estoon. Laadukkaat sprayt ovat saaneet paljon positiivista palautetta asiakkailtamme - tartu tarjoukseen!

Tarjoustuotteet myydään 12 kappaleen erissä. 12 kpl (à Br. 520 ml) laatikossa hinnat tuotteesta riippuen 4,00-6,25 euroa per purkki sis. alv 24%. Tarjous voimassa 1.-29.11.2019.  

 

Koneosapalvelun sprayt

RASVANPOISTO JA PUHDISTUSAINE
48 € / 12 kpl (sis. alv 24 %, hinta 38,71 € alv 0 %)

Tehokas, haihtuu nopeasti.
Jättää rasvattoman, kuivan, puhtaan pinnan.
Puhdistaa öljyn, rasvan, jarrunesteen ja muun lian mm. ennen maalausta ja liimausta.
Käyttökohteet: jarru- ja kytkinosat, metalli-, lasi- ym. pinnat, koneet ja laitteet.

VASELIINISPRAY
75 € / 12 kpl 
(sis. alv 24 %, hinta 60,48 € alv 0 %)

Sitkostettu vaseliinispray. Puolisynteettinen voiteluaine vaativaan voiteluun. Erittäin hyvä tartuntakyky. Hyvä vedensietokyky ja lämmönkestävyys. Suojaa, voitelee, poistaa kitinät sekä estää hapettumisen ja ruostumisen.
Käyttökohteet: Ketjut, saranat, nivelet, vaijerit, hammaspyörät, laakerit, liukukiskot, lukot, tärinäalttiit kohteet ym.

TERVASPRAY
75 € / 12 kpl 
(sis. alv 24 %, hinta 60,48 € alv 0 %)

Suojaa tehokkaasti kierteet ja ruuviliitokset korroosiolta ja kiinnijuuttumiselta kohteissa, missä lämpötila ei nouse yli +70 astetta.
Ei suositella kohteisiin, missä kierteet ovat jatkuvasti kosketuksissa hiilivetyliuottimien tai voimakkaiden pesuaineiden kanssa.
Käyttökohteet: ajoneuvojen ja työkoneiden alustojen ja pyörien mutterit, alustarakenteet, jousipakat, erilaiset metallirakenteet ym.

MULTIFLUID VOITELU- JA SUOJA-AINE
48 € / 12 kpl 
(sis. alv 24 %, hinta 38,71 € alv 0 %)

Ohut, tehokkaasti tunkeutuva yleissuoja- ja voiteluaine korroosiota vastaan.
Auttaa poistamaan kosteuden sähkölaitteista. Suojaa, voitelee, poistaa kitinät sekä estää hapettumisen ja ruostumisen. Jättää ohuen voitelevan suojakalvon. Sopii katetuissa tiloissa varastoitavien koneiden lyhytaikaiseen suojaukseen.

Nouda omasi Kopan myymälästä!